BBQ Groepsuitje Roosendaal

Een verjaardag, personeelsuitje, vrijgezellenfeestje, jubileum, of gewoon iets anders leuks in het vooruitzicht?

Een verjaardag, personeelsuitje, vrijgezellenfeestje, jubileum, of gewoon iets anders leuks in het vooruitzicht? Kom het samen vieren bij SPOT Roosendaal! Laat je door ons verrassen met een heerlijk 4-gangen BBQ diner of trek een stoer schort aan en maak zelf de lekkerste gerechten klaar op verschillende BBQ’s!

Wat kun je verwachten?

In samenwerking met SPOT bieden we 2 verschillende type groepsuitjes aan. Bij de een wordt je volledig ontzorgd, bij de ander gaan we samen aan de slag op de BBQ! Benieuwd welke bij je past? Neem gerust even contact met ons op om te overleggen.

Direct offerte aanvragen

 

Type 1: de chef kookt

We ontzorgen je in dit type volledig door de lekkerste BBQ gerechten voor je klaar te maken. Denk hierbij niet aan hamburgers en worstjes, maar aan een zorgvuldig uitgekozen 4-gangen menu. Omdat wij de keuken voor je overnemen, heb je alle tijd om gezellig bij te kletsen met je gezelschap onder het genot van een lekker drankje. Wij van BBQ Experience Center doen niets liever dan onze kennis overdragen op anderen. Wil je lekker komen spieken tijdens de bereidingen? Of graag achtergrondinformatie over de gerechten tijdens het uitserveren? Alleen maar leuk! De chef heeft het er graag met je over, hij staat een paar meter van jullie tafel vandaan.

In het kort

 • Een van onze professionele chefs maakt een heerlijk 4-gangen menu. Het menu bevat een combinatie tussen vlees, vis, bijpassende garnituren en een lekker dessert.
 • Op een super sfeervolle locatie nabij BBQ Experience Center en Roosendaal station
 • Genieten, ontspannen (of juist feesten) en lekker samen zijn
 • Focus op ontzorgen, wij nemen het koken voor onze rekening
 • Onbeperkt koffie, thee, fris, bier & wijn (andere arrangementen mogelijk)
 • Perfect uitje voor bijv. een verjaardag, jubileum, babyshower, groep vrienden/vriendinnen
 • Datum en prijs in overleg

Type 2: we gaan gezamenlijk koken

It’s all about the experience. Ben je op zoek naar een super tof bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Of wil je een heerlijke middag met vrienden/familie doorbrengen omdat jullie iets leuks te vieren hebben? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Bij dit type menu gaan we samen aan de slag met 4 heerlijke gangen.

Wil je graag van alles leren over de verschillende type BBQ’s en bereidingen? Dan nemen we je graag mee in ons BBQ avontuur. Wil je liever vanaf de zijlijn meekijken met een lekker biertje in je hand? Ook helemaal goed! Niks moet en alles mag tijdens dit groepsuitje. We stemmen vooraf af in welke mate de groep met de chef mee gaat koken.

In het kort

 • Een van onze professionele chefs maakt samen met de groep een heerlijk 4-gangen menu. Het menu bevat een combinatie tussen vlees, vis, bijpassende garnituren en een lekker dessert.
 • Op een super sfeervolle locatie nabij BBQ Experience Center en Roosendaal station
 • Focus op interactie maar niks moet en alles mag tijdens dit uitje. Kook gezellig mee of geniet vanaf de zijlijn met een drankje in je hand.
 • Onbeperkt koffie, thee, fris, bier & wijn (andere arrangementen mogelijk)
 • Een gezellige, interactieve middag met vrienden/familie/collega’s
 • Perfect voor bijv. een personeelsuitje, vrijgezellenfeest, of een groep vrienden/vriendinnen/familie
 • Datum en prijs in overleg

Bekend met onze workshops?

Wanneer je onze workshops kent is het belangrijk om het verschil tussen een workshop en dit type groepsuitje te weten. Iedereen kookt bij het groepsuitje gezellig mee, maar we werken vanuit één keukensetting. Het evenement is dan ook meer gericht op fun. Bij een workshop ligt de nadruk op educatie, het leren koken. Je hebt dan per duo een BBQ tot je beschikking waar je het volledige menu zelf op gaat klaar maken. Deze workshops geven we in onze eigen sfeervolle workshopruimte.

Lijkt dit je leuk? Offerte aanvragen? We vertellen je er graag meer over!

Vul onderstaand formulier in en we komen er snel bij je op terug. Ook ben je altijd van harte welkom om op afspraak de mogelijkheden bij ons te komen bespreken.

 • MM slash DD slash JJJJ

Over de locatie: SPOT Roosendaal

Deze hippe containerbar met een festival achtig terras leent zich door alle ruimte en sfeer perfect voor groepsuitjes. De plek is opgebouwd uit zeecontainers die zijn omgetoverd tot bar en keuken, en er is veel gebruik gemaakt van gerecyclede materialen als zitjes en loungeplekken. Kom genieten van de lekkerste speciaalbieren & cocktails, muziek, sfeervolle lampjes & onder de luxe stretch tent zit je altijd droog!

Stel je vraag aan ons