Zondag 19 juni is het weer zo ver! De dag dat we alle papa's extra in het zonnetje zetten! Is jouw (bonus/schoon)vader ook zo gek op alles wat met BBQ te maken heeft? Dan weten we zeker dat je hem super blij kunt maken met een van onderstaande cadeau's. Kom je er niet uit? Vraag ons gerust om hulp!

Giftboxen & Cadeaubonnen

We hebben verschillende leuke giftboxen in ons assortiment. Wil je liever iets leuks doen met je vader? Kies dan voor een van onze 21 workshops. Weet je de datum en het onderwerp al? Plan hem dan hier in. Weet je dat nog niet? Dan kun je een workshop cadeaubon geven. De cadeaubon webshop is online te besteden. Zo kan je vader zelf iets leuks uitkiezen!

Must Haves

Verschillende BBQ essentials waarvan we zeker weten dat je je vader hier erg blij mee maakt!

Rookhout

Houdt je vader van warm of koud roken? Kies dan een van onze heerlijke smaken rookmot, rooksnippers, rookchunks of rookplankjes. Heeft hij hier nog geen ervaring mee? Dan kun je de zakken combineren met een smokerbox of cold smoke generator!

BBQ Boeken

Houdt je vader van lezen of wil hij aan de slag met heerlijke nieuwe recepten? Bekijk een van onderstaande BBQ boeken!

Cast Iron

Dutch ovens en skillets zijn de meest veelzijdige pannen op de BBQ. Braad in de Dutch Oven op hoge temperatuur vlees aan of maak er een lekkere soep of stoofpot in. Skillets kun je gebruiken voor het bakken van vlees, vis en groenten of voor het maken van een quiche, taart, risotto of ratatouille. Het kan allemaal!

Sauzen & Rubs

Sausjes en rubs kun je nooit genoeg hebben! Kies hier een van onze favorieten!

BBQ Schorten

Is je vader nog niet in het bezit van een stoer BBQ schort? Dan wordt het hoog tijd om hem hier blij mee te maken!

Messen & Snijplanken

Kijk even snel in de keuken of je vader al in het bezit is van een van deze super toffe messen. We weten zeker dat je hem hier super blij mee maakt!

Nice To Have

De aller leukste hebbedingetjes!

BXC-Teampagina-Emy

Geschreven door:

Ontvang je iedere week de mailing van ons boordevol recepten en tips? That's Emy. Ze zet de kennis vanuit de chefs om naar toffe artikelen, recepten en tips waar jij thuis mee aan de slag kunt om je gerecht steeds een beetje beter te maken. Ook deelt ze deze informatie via social media en uiteraard op deze website. Emy wil jou online van alles leren!

Bekijk team BBQ