Download preview het ultieme vleesboek

De lekkerste recepten voor op de BBQ

In deze preview vindt je een aantal pagina’s uit het boek terug zodat je een goed beeld kunt vormen van het volledige boek van 270 pagina’s en de 90 recepten. De preview is je aangeboden door BBQ Experience Center, dé BBQ speciaalzaak met alles op het gebied van outdoor cooking. Je kunt er terecht voor goed advies, workshops, producten recepten, evenementen.

Download

Vul op onderstaand formulier je naam- en e-mailadres in en ontvang gratis de PDF preview van Het Ultieme Vleesboek met o.a. 8 toffe recepten!

"*" geeft vereiste velden aan

Wil je het boek direct aanschaffen? Dat kan in de webshop. Zowie, een professionele chef-kok met meer dan 15 jaar barbecue-ervaring, is een echte vlees-expert. In dit boek gaat hij dieper in op de kwaliteit van vlees en helpt je zo de beste keuze te maken. Je leest meer over de samenstelling van, en invloeden op het vlees en hij geeft je informatie over het slacht- en rijpingsproces. Daarna ga je aan de slag met de bereiding. De onmisbare gereedschappen en technieken zoals opbinden, pekelen, rubben, marineren en roken van vlees komen stap-voor-stap aan bod. Met 90 gevarieerde recepten van rund, varken, lam en kip maak je een culinaire reis over de hele wereld.

Cover-Het-Ultieme-Vleesboek_3D

Laatste recepten & tips

Bekijk alles

Ultieme Pulled Pork Burger

Een burger zoals je hem nog nooit hebt gezien!

Chicken wings van het spit

Met een glaze van honing en Double Trouble Carolina

Stel je vraag aan ons