Wij zijn digitaal geopend! Op deze pagina staat de meest recente informatie rondom de huidige lockdown. Deze pagina wordt steeds bijgewerkt met de laatste informatie.

Informatie rondom logistiek: het verzenden van je pakket via pakketpost en/of BBQ via palletvracht

Ons magazijn en de logistiek blijven geopend en werken door. Je kunt dus gerust een bestelling in de webshop plaatsen, deze wordt met liefde door ons ingepakt en verzonden. Ook BBQ’s worden nog gewoon verzonden en aan huis geleverd via pallet vracht.

Afhankelijk van drukte bij vervoerders (wij maken vooral gebruik van PostNL) is het mogelijk dat je pakket een vertraging oploopt. Wanneer je pakket ons magazijn heeft verlaten ontvang je een track&trace code. Houd deze goed in de gaten, dit is ook de informatie waarover wij beschikken. We vertrouwen op snelle en goede afhandeling door de vervoerder. Mocht het nu lang duren neem dan even contact met ons op. Wanneer je je bestelling per se voor een bepaalde datum wilt ontvangen, kun je ook kiezen voor afhalen.

Afhalen bij het BBQ Experience Center

Wanneer je een bestelling in de webshop plaatst en kiest voor afhalen, kun je deze komen ophalen bij het magazijn. Ingang van het magazijn is aan straat naast het BBQ Experience Center. Er is een corona proof loket ingericht. Je krijgt een bevestiging per e-mail van ons dat je bestelling klaar ligt en op kunt komen halen. Let op: pas nadat je bevestiging van ons hebt kun je je bestelling komen afhalen!

Bezoek van de showroom

Bezoek van de showroom is momenteel helaas niet mogelijk. Wij zijn digitaal geopend. Plan een afspraak zodat we uitgebreid de tijd voor je kunnen nemen of neem contact met ons op voor met je vraag. We helpen je ook in deze tijden graag!

Workshops

Alle workshops t/m 9 februari zijn geannuleerd. Je inschrijving verzet je naar een andere datum via een speciaal formulier. De ontwikkelingen nog even afwachten? Geen probleem. Het betaalde bedrag blijft gewoon als tegoed staan. Bij vragen neem gerust contact met ons op.

Klantenservice

We hebben extra collega’s op de klantenservice om je zo snel mogelijk te voorzien van advies of antwoord op je vraag. Zoals je kunt begrijpen is het momenteel erg druk door de lockdown. We vragen om je begrip hiervoor 🙏..

Stel je vraag gerust via e-mail of chat op de website, mochten we niet direct reageren, laat dan je e-mail achter en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Plan een afspraak in om te (video) bellen

Stil zitten kunnen we niet. Ook tijdens de lockdown willen we je van goed advies blijven voorzien. Naast de chat, mail en telefoon bieden we ook het maken van een afspraak om te (video) bellen aan.

(Video) bellen voor advies over een accessoire of BBQ? Lukt een bepaalde bereiding of techniek niet? Plan nu een afspraak met ons! Youri en Danny lopen in de showroom rond, Jan en Jurre bellen je vanuit de workshop ruimte. Zo kunnen we je alles goed laten zien.

Plan een nu afspraak in!

Alternative Text

Geschreven door:

Geniet van het leven, dáár hoort BBQ bij! Als eigenaar van het BBQ Experience Center gaat hij maar al te graag in gesprek met je, want kennis delen, dat is waar hij het bedrijf ooit voor in het leven heeft geroepen.