Showroom Roosendaal

Grootste showroom van Nederland & België

We durven wel te zeggen dat we alles hebben wat een beetje BBQer nodig heeft om de lekkerste gerechten te maken. Zorgvuldig geselecteerde merken met de beste hardware, de meest handige accessoires en de lekkerste smaakmakers. Het BBQ Experience Center in Roosendaal beslaat meer dan 1600m2 aan showroom!

Onze showroom in Roosendaal

Met een ruimte dat meer dan 1600m2 aan showroom beslaat, kunnen we zeggen dat we de grootste BBQ-showroom van Nederland & België zijn.  In onze showroom geven we niet alleen advies of welke BBQ bij je past, maar we willen dat jij de lekkerste gerechten gaat maken. Welk type, welke maat, welk merk. Wat wil je er uiteindelijk mee gaan doen en op gaan bereiden? Door onze jarenlange ervaring en het ruime assortiment leggen we je graag de verschillen uit. Datzelfde doen we uiteraard ook bij de accessoires: wat heb je wanneer nodig en van welk merk?

OUDE DRANKSTOKERIJ X BBQ EXPERIENCE CENTER

Onze showroom in Roosendaal is gevestigd in de oude stokerij de Wenneker. Een plaats waar retail, horeca en educatie samenkomen. Waar de locatie een toevoeging is aan het concept. Voorheen werden hier fantastische jenevers en andere dranken gedistilleerd. Toen we voor het eerst binnen wandelden in de oude fabriekshallen vol met ketels en destillatie apparatuur wisten we dat dit het moest worden. De sfeer, de emotie, de geuren.. hoe tof zou het zijn om dat te mixen met BBQ?

De sfeer hebben we dan ook behouden, er staan zelfs nog oude ketels en vaten midden in de verschillende ruimtes. De grote showroom staat gevuld met allerlei mogelijke opstellingen, alle type BBQ’s en merken, accessoires, smaakmakers. Lekker zelf aan de slag ga je in workshopruimte onder leiding van een van onze chefs en in het warehouse staat voldoende voorraad om heel Nederland en België mee te bevoorraden. Want uit eigen voorraad en in eigen beheer leveren hoort wat ons betreft ook bij de ultieme BBQ Experience!

BBQ-Experience-Center

ONZE UNIEKE WORKSHOPS & MASTERCLASSES

In het BBQ Experience Center hebben we de sfeervolle binnenplaats omgetoverd tot een mooie proeftuin met een binnen/buiten workshop ruimte. Een deel is namelijk overkapt & verwarmt waardoor we ook in winter lekker door kunnen gaan!

In het voormalige ketelhuis, waar eerder Alfa, Traeger en Napoleon stonden, hebben we nu een splinternieuwe sfeervolle workshopruimte! Hierdoor hebben we de capaciteit om dubbel zoveel workshops te organiseren. Zo hebben wij in het weekend zelfs 4 workshops per dag!

Bekijk al onze workshops

BBQ-experience-Center-workshopruimte

Uitgebreid food assortiment

In onze showroom bieden we niet alleen een uitgebreid assortiment aan vlees, vis, delicatessen, bier en wijn, maar bieden wij ook veel inspiratie door middel van onze recepten. Bij ons kun je op je gemak inspiratie opdoen, of het nu gaat om het uitproberen van nieuwe gerechten of het vinden van de perfecte combinatie van smaken. En neem alle benodigde ingrediënten direct mee vanuit onze showroom. Easy peasy 😉.


Bezoekadres

Badhuisstraat 18
4703BH Roosendaal

Openingstijden

Maandag 10:00 – 17: 30
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag 10:00 – 17: 30
Vrijdag 10:00 – 17: 30
Zaterdag 10:00 – 17: 30
Zondag 10:00 – 17: 30

Stel je vraag aan ons