Workshopruimte

Ga lekker zelf aan de slag!

In het BBQ Experience Center hebben we de sfeervolle binnenplaats omgetoverd tot een mooie proeftuin met een binnen/buiten workshop ruimte. Een deel is namelijk overkapt waardoor we in zomer en winter lekker door kunnen gaan! Van alle gemakken voorzien, een uitgebreide keuken nabij, koelingen met de mooiste ingrediënten en drankjes, warmtelampen, alleen al een feestje om er te zijn!

Hier kan je experimenteren met de verschillende BBQ’s en smaakmakers. We geven er onze workshop, regelmatig een demonstratie en de ruimte is tevens af te huren voor je privé evenement met vrienden of collega’s.

Ruimte afhuren voor je prive evenement

Het is mogelijk om de workshop ruimte af te huren voor je evenement. Iets te vieren met familie en vrienden? Een verwendag voor je klanten? Of teambuiling met je collega’s? Het kan allemaal!

In het verleden hebben we super mooie evenementen georganiseerd voor veel groepen en bedrijven. Hierin is alles mogelijk, we kunnen het volledig als maatwerk invullen. De ruimte is perfect voor groepen tot een man of 30, deze passen namelijk allemaal onder de overkapping. Maar we hebben ook groepen gehad van 60 personen, we betrekken dan de gehele binnenplaats bij de workshop. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Een selectie van bedrijven die we hebben blij gemaakt: Alphabet, Netvlies, Lamb Weston / Meijer en Coppens uitvaartzorg.

Extra activiteiten naast een workshop

We zijn onderdeel van het Wenneker gebouw. Een van de voordelen hiervan is dat er andere ruimtes zijn die je kunt afhuren zoals de blauwe zaal en het Wenneker cafe. De blauwe zaal is een statige vergaderruimte waar vroeger internationale klanten van de Wenneker werden ontvangen. Het Wenneker cafe is een waar proeflokaal en inzetbaar als sfeervolle vergaderruimte, lezingen en voor een (kleine) borrel. Zie de foto’s hieronder.

Ook zijn er activiteiten te boeken bij andere bedrijven in hetzelfde gebouw. Boek bijvoorbeeld een art workshop bij Geoffrey, een gin of cocktail workshop bij Wenneker of doe de escape room bij Escape Roosendaal.

Stel je vraag aan ons