We hebben altijd een mooi assortiment vers vlees wat niet eerder is ingevroren. Dit komt de kwaliteit ten goede. Veel vlees is aged zoals dat heet wat de smaak ten goede komt. Het zijn wat grotere, ongeportioneerde stukken vlees. Zo houden we de prijs voor je laag. Denk aan een rib eye van 500 gram, buikspek van 1kg en spareribs per 3 dik bevleesde vacuüm verpakt. Ben je bang dat je het vlees niet gebruikt voor de THT? Leg het dan een paar dagen voor de THT in de vriezer je kan het nog zo’n 9 maanden goed houden!
Wat hebben we momenteel liggen?
Varken
- Buikspek porc au grain – Frankrijk – 13,50 per kg
- Nekstuk procureur porc au grain – Frankrijk – 13,50 per kg
- Spareribs dik bevleesd – Nederland – 15,00 per kg
Rundvlees
- Tomahawk pull graan gevoerd – Uruguay – 20,50 per kg
- Ribe eye pull graan gevoerd – Uruguay – 28,00 per kg
- Entrecote pull graan gevoerd – Uruguay – 29,50 per kg
- Ossenhaas pull graan gevoerd – Uruguay – 38,50 per kg
- Picanha pull graan gevoerd – Uruguay – 27,50 per kg
- Tri-tip / Maminha pull graan gevoerd – Uruguay – 20,00 per kg
- Steak Aberdeen Angus kogelbiefstuk – Schotland – 26,00 per kg
- Bavette halve maan – 19,50 per kg
- Shortribs – 14,50 per kg
Kip
- Scharrelkip des landes label rouge (Franse bio kip) – 11,10 per kg
- Scharrelhoen Thoolse Hoen – Nederland – 8,60 per kg
Lam
- French racks (Nieuw Zeeland) – 36,00
Wil je zeker weten dat we een specifiek stuk hebben? Reserveer het dan. Enkel afhalen,
Verkoop van vlees is tot stand gekomen samen met slager Anton van Oevelen en bieden we als service aan onze klanten. Prijzen zijn hierom gelijk aan de prijzen bij slager Anton van Oevelen.
Dit bericht bekijken op Instagram
Een bericht gedeeld door BBQ Experience Center (@bbqexperiencecenter) op