We hebben altijd een mooi assortiment vers vlees wat niet eerder is ingevroren. Dit komt de kwaliteit ten goede. Veel vlees is aged zoals dat heet wat de smaak ten goede komt. Het zijn wat grotere, ongeportioneerde stukken vlees. Zo houden we de prijs voor je laag. Denk aan een rib eye van 500 gram, buikspek van 1kg en spareribs per 3 dik bevleesde vacuüm verpakt. Ben je bang dat je het vlees niet gebruikt voor de THT? Leg het dan een paar dagen voor de THT in de vriezer je kan het nog zo’n 9 maanden goed houden!
Wat hebben we momenteel liggen?
Varken
- Buikspek porc au grain – Frankrijk (bekijk dit fantastische recept: buikspek low & slow )
- Nekstuk procureur porc au grain – Frankrijk
- Spareribs dik bevleesd – Nederland
Rundvlees
- Tomahawk pull graan gevoerd – Uruguay (bekijk dit fantastische recept: Tomahawk met citroen knoflook mojo)
- Ribe eye pull graan gevoerd – Uruguay
- Entrecote pull graan gevoerd – Uruguay
- Ossenhaas pull graan gevoerd – Uruguay
- Picanha pull graan gevoerd – Uruguay
- Tri-tip / Maminha pull graan gevoerd – Uruguay
- Steak Aberdeen Angus kogelbiefstuk – Schotland
- Bavette halve maan
- Shortribs (bekijk dit fantastische recept: Sticky Fingers short ribs)
Kip
- Scharrelkip des landes label rouge (Franse bio kip)
- Scharrelhoen Thoolse Hoen – Nederland
Lam
- French racks (Nieuw Zeeland)
Wil je zeker weten dat we een specifiek stuk hebben? Reserveer het dan. Enkel afhalen.
Verkoop van vlees is tot stand gekomen samen met slager Anton van Oevelen en bieden we als service aan onze klanten. Prijzen zijn hierom gelijk aan de prijzen bij slager Anton van Oevelen.
Dit bericht bekijken op Instagram
Een bericht gedeeld door BBQ Experience Center (@bbqexperiencecenter) op