BBQ vis

Wanneer we aan BBQ'en denken, denken wij vaak aan vlees, je zou bijna vergeten dat vis ook een fantastische optie is om te grillen! Lees meer

Toont alle 15 resultaten

  • CHEFSCATCH-Organische zalmfilet

    Organische zalmfilet

    • Ca. 260 gram
    • Online op voorraad
  • Black Tiger gamba’s ongepeld 6/8 met kop

    • De grootste die je kan vinden
    • Helaas, momenteel niet leverbaar
  • CHEFSCATCH-Zeeduivelmoot

    Zeeduivel

    • Ca. 320 gram
    • Online op voorraad
  • Black Tiger gamba’s ongepeld 13/15 met kop

    • De meest populaire maat
    • Online op voorraad
  • CHEFSCATCH-Harderfilet

    Harder

    • Ca. 400 gram
    • Helaas, momenteel niet leverbaar
  • blauwe-zwemrkrab

    Blauwe zwemkrab

    • Ca. 750 gram
    • Online op voorraad
  • CHEFSCATCH-Rode-poon-staartje

    Rode poonstaartje

    • Ca. 320 gram
    • Helaas, momenteel niet leverbaar
  • CHEFSCATCH-Snoekbaarsfilet

    Snoekbaars

    • Ca. 260 gram
    • Online op voorraad
  • CHEFSCATCH-Roodbaarsfilet

    Roodbaars filet

    • Ca. 260 gram
    • Online op voorraad
  • CHEFSCATCH-Kabeljauwfilet

    Kabeljauw filet

    • Ca. 260 gram
    • Online op voorraad
  • CHEFSCATCH-Sliptong-op-de-graat

    Sliptong

    • Ca. 400 gram
    • Online op voorraad
  • CHEFSCATCH-Tarbot-op-de-graat

    Tarbot

    • Ca. 275 gram
    • Online op voorraad
  • CHEFSCATCH-Schol-op-de-graat

    Schol

    • Ca. 275 gram
    • Online op voorraad
  • CHEFSCATCH-Schelvisfilet

    Schelvis

    • Ca. 260 gram
    • Online op voorraad
  • CHEFSCATCH-Noordzeetong-op-de-graat

    Noordzee tong

    • Ca. 300 gram
    • Online op voorraad

Hoe moet ik vis bereiden op de BBQ?

Een van de grootste voordelen van het grillen van vis op de BBQ is dat het vaak op de huid kan worden gegrild, wat zorgt voor extra smaak en textuur. En als je de vis eenmaal op de juiste manier hebt gegrild, kun je hem verder garen zonder hem om te draaien, gewoon door hem af te dekken met wat aluminiumfolie en langzaam te laten garen op een iets minder hete zone van de grill. Maar dat is nog niet alles! Probeer eens een lekker visje te garen op een cederhouten plankje voor extra smaak!