- Herkomst Atlantische oceaan
- Formaat Ca. 260 gr.
13,95
- Gekoeld en per koerier naar je verzonden
- Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag thuisbezorgd
- Thuiswinkel waarborg keurmerk
- Klanten geven ons een 9,2/10
- Beste tuin webwinkel van Nederland 2024
Dit product wordt ingevroren geleverd
Met een speciale invriesmethode wordt dit product supersnel ingevroren, hierdoor is er nagenoeg geen kwaliteitsverlies en zorgen we voor een duurzaam resultaat. Je kunt dus gerust dit ingevroren product bestellen!
Wat zeggen onze klanten?
“Het vlees was beter verpakt dan ik bij andere webshops had ervaren en kwam diepgevroren aan.” – Rutger
“Perfecte service! Het vlees was van goede kwaliteit.” – Dennis
“We hebben heerlijk gegeten. Dit soort vlees haal je niet bij de supermarkt.” – Peter
OVER CHEF’S CATCH
Chef’s Catch is een product van chefs Jonnie Boer en Maik Kuijpers. Ontstaan vanuit de liefde voor kwalitatief eten en de behoefte aan echt verse vis. Om hun idee leven in te blazen zijn ze de samenwerking aangegaan met Schmidt Zeevis, een van de grootste visleveranciers van Nederland.
“Ik wist niet wat ik proefde en vooral ook rook toen we de eerste samples binnenkregen. De kwaliteit is niet te onderscheiden van net gevangen vis.”
Vis eten is vanaf nu nooit meer hetzelfde. Chef’s Catch zorgt ervoor dat vis verser-dan-vers verkrijgbaar is. Door middel van een Japanse invriestechniek is de vis van Chef’s Catch niet te onderscheiden van net gevangen vis. Proef de sensationele smaak van de mooiste vissen uit onze Nederlandse wateren en ‘get hooked’. 100% vers met behoud van smaak en structuur. Een product ontstaan uit liefde voor vis.
Roodbaars is een hele kwetsbare vissoort: het valt vrij snel en makkelijk uit elkaar. Zou je deze gaan bakken, dan heb je de kans dat hij uit elkaar valt. Wanneer je hem gaat stomen dan hoef je deze ook niet om te draaien en zal de filet dus ook heel blijven. Stomen doen we op 110 graden tot een kerntemperatuur van 56 graden.
- Kerntemperatuur 56 graden
Lekker om bij te drinken
Smaakt lekker bij deze roodbaars filet
Masseria Borgo dei Trulli Ficheto Bianco IGP Puglia – Deze droge witte wijn past ontzettend goed bij vis met een romig sausje, met veel smaak van zichzelf perfect voor bij je roodbaars filet. Deze wijn heeft smaken van tropisch fruit en een vleugje vanille.
De Heemraad de Magistraat – Witbier zoals witbier hoort te zijn. Frisheid van citrus, kruidigheid van korianderzaad. Echt Belgisch dus. Door zijn frisse smaken, past hij perfect bij deze roodbaars filet.