Bedrijfsuitjes

Een personeelsuitje, teambuilding, catering, of gewoon iets anders leuks in het vooruitzicht?

Een personeelsuitje, bedrijfsfeestje, catering of gewoon iets anders leuks in het vooruitzicht? Kom het samen vieren met Barbecue Experience Center! Laat je door ons verrassen met een heerlijk 4-gangen BBQ diner of trek een stoer schort aan en maak zelf de lekkerste gerechten klaar op verschillende BBQ’s!

Wat kun je verwachten?

Barbecue Experience Center zorgt voor een extra belevenis bij tijdens jullie evenement. Of dit nou een BBQ workshop met collega’s, nieuwjaarsborrel, een bedrijfsuitje of catering op jullie bedrijfsfeest is. Wij zijn gewend om de mooiste gerechten te creëren en vinden het leuk wanneer we dat met een verhaal kunnen doen. Zet ons dus gerust op de voorgrond en wij zorgen met open vuur voor een extra beleving op je evenement of feest.

Direct offerte aanvragen

 

Gezamelijk eten bij Pinxos

It’s all about the experience. Ben je op zoek naar een super tof bedrijfsuitje of teambuilding? Of wil je een heerlijke middag met vrienden/familie doorbrengen omdat jullie iets leuks te vieren hebben? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Bij dit type menu gaan we samen aan de slag met 4 heerlijke gangen. Wij kunnen je bedrijfsuitje organiseren bij ons op de locatie, maar we hebben ook een leuke samenwerking met Pinxos!

Wil je graag van alles leren over de verschillende type BBQ’s en bereidingen? Dan nemen we je graag mee in ons BBQ avontuur. Wil je liever vanaf de zijlijn meekijken met een lekker biertje in je hand? Ook helemaal goed! Niks moet en alles mag tijdens dit groepsuitje. We stemmen vooraf af in welke mate de groep met de chef mee gaat koken.

Workshop voor bedrijven

Onze inspirerende workshop ruimte in het BBQ Experience Center is af te huren voor je prive evenement. Samen met collega’s, vrienden of klanten beleef je een top avond! Leuk als teambuilding of gewoon als uitje, weer eens wat anders dan aan tafel dineren.

Gezamenlijk steek je de handen uit de mouwen en gaat onder onze professionele begeleiding aan de slag met diverse gerechten op de BBQ. Omdat je de ruimte afhuurt kunnen we het volledig maatwerk inrichten; het niveau, de duur van de workshop en de ingrediënten voor de gerechten zijn samen te bepalen.

Op zoek naar een nieuwjaarsborrel? Wij verzorgen het voor jou, je wordt feestelijk ontvangen en de chefs gaan voor jullie aan de slag! 🔥

Lijkt dit je leuk? Offerte aanvragen? We vertellen je er graag meer over!

Vul onderstaand formulier in en we komen er snel bij je op terug. Ook ben je altijd van harte welkom om op afspraak de mogelijkheden bij ons te komen bespreken.

  • MM slash DD slash JJJJ

Stel je vraag aan ons