Showroom Nunspeet

Met maar liefst 1000 m2 BBQ Experience Center midden op de Veluwe!

Sinds 2023 heeft BBQ Experience Center Rookoven.com, een BBQ bedrijf midden in de Veluwe, overgenomen. De oppervlakte van de fysieke winkel is maar liefst 1000 m2, gevestigd in Nunspeet op de Veluwe in een oude meelvoederfabriek uit 1953.

DE SHOWROOM IN NUNSPEET

De oppervlakte van de fysieke winkel is maar liefst 1000 m2, gevestigd in Nunspeet op de Veluwe in een oude meelvoederfabriek uit 1953. Met niet alleen een showroom, maar ook een workshopruimte, een gezellige bar en een proeflokaal! De Workshopruimte, heeft een unieke sfeer. Ooit gekenmerkt door de katrol waarmee meel werd getild, is deze ruimte omgetoverd tot een inspirerende workshopplek.


DE COÖPERATIE X BBQ EXPERIENCE CENTER

BBQ Experience Center opereert vanuit een karakteristieke meelvoederfabriek uit 1953 met maar liefst 1000 m² oppervlakte. Vanuit deze fabriek op de Veluwe in Nunspeet functioneren we met een team van gedreven BBQ-chefs en culinair adviseurs.

Aan de Nijverheidsweg 4 in Nunspeet bevond zich vanaf 1953 de Coöperatie (De Coöperatieve Landbouwvereniging), een oude meelfabriek. Tot op de dag van vandaag vind je in het pand oude katrollen, laad- en losdocks, silo’s en een toren die zorgt voor de toevoer naar de silo’s. Een fascinerend beeld om te zien. Deze oude herinneringen zullen altijd door ons bewaard blijven.

Het pand is zelfs uitgeroepen tot gemeentelijk monument en is daarmee niet meer weg te denken uit Nunspeet. Zodra je het dorp binnen komt rijden zal je dit sfeervolle en machtige pand niet kunnen missen. BBQ Experience Center heeft deze oude fabriek omgetoverd tot een ware BBQ Experience Center.

Overname Rookoven.com

Per 1 juni 2023 heeft BBQ Experience Center Rookoven.com overgenomen, een gerenommeerd BBQ bedrijf te Nunspeet. Deze strategische overname versterkt de positie van BBQ Experience Center als de ultieme bestemming voor alles op het gebied van outdoor cooking.

Lees meer over de overname

Bezoekadres

Nijverheidsweg 4
8071 DH Nunspeet

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 – 17:30
Woensdag: 10:00 – 17:30
Donderdag: 10:00 – 17:30
Vrijdag: 10:00 – 17:30
Zaterdag: 10:00 – 17:30
Zondag: Gesloten

Stel je vraag aan ons