Grillzimmer exclusieve buitenkeuken

Een buitenkeuken van de hoogste kwaliteit

Er zijn veel redenen om een buitenkeuken te kiezen van Grillzimmer. De keuken past zich aan elke omgeving aan. Door zijn moderne uitstraling past hij zeer goed bij de trendy Bauhaus-stijl en strakke tuinen. Maar het past ook perfect in andere omgevingen, of het nu een landhuis is of zelfs in een eerder klassieke omgeving, de buitenkeuken van Grillzimmer slaat altijd een goed figuur.

DE BUITENKEUKEN

Met de hoogwaardige modulaire buitenkeukens kun je je leefruimte buiten uitbreiden. Dankzij de bijzondere materialen kunnen onze buitenkeukens het hele jaar door aan het weer worden blootgesteld. Zelfs de nabijheid van een zwembad of de zee is geen probleem voor de keuken.

Door de modulaire opbouw van de individuele modules creëer je snel je nieuwe droom buitenkeuken. De buitenkeuken valt oneindig uit te breiden en kan dankzij de mooi afgewerkte achterkant ook helemaal vrij staan. Zelfs als je om op te starten slechts één module kiest, kun je nadien de keuken voortdurend uitbreiden, verbouwen en zelfs meenemen met een verhuizing.

De buitenkeuken is gebouwd met absoluut de hoogste kwaliteit materialen en technieken. Hierin worden geen consessies gedaan en staan garant voor jarenlang plezier zonder omkijken.

INBOUW VAN BBQ & KEUKEN ONDERDELEN

De mogelijkheden van inbouw kooktoestellen op de huidige markt zijn bijna onbeperkt. Afhankelijk van je voorkeur staat een kamado of gasgrill centraal in bijna elke buitenkeuken. Wij integreren onder andere de Big Green Egg kamado en Napoleon gas BBQ in de buitenkeuken.

Gas- en inductiekookplaten ontbreken ook zelden in een goed uitgeruste buitenkeuken. Maar voldoende werkruimte, opslagruimte en eventueel een spoelbak of koeling maken het buiten koken echt compleet.
Dit bespaart je lange afstanden en onnodig verplaatsen van keukengerei en ingrediënten zodat je beter kunt genieten van je kostbare tijd met je familie en vrienden.


WATER

Water wordt bijna altijd gebruikt en gevraagd. Een wateraansluiting in de buitenkeuken is niet alleen logisch, maar geeft je ook nog meer flexibiliteit. Water- en rioolaansluiting buitenshuis moet echter goed worden gepland en zorgvuldig worden overwogen, zodat er later geen problemen ontstaan. Wij helpen en adviseren je graag.

KOELING

Het koelen van voedsel of koude dranken voor het aanstaande feest is onmisbaar. Denk daarbij aan passieve koeling, zoals een ijsbak of een koelkast. Ook aan deze eisen kunnen we moeiteloos voldoen om je buitenkeuken tot in de puntjes af te werken!

Kookplaten

Een buitenkeuken betekent niet alleen grillen en barbecueën, maar ook koken. Handig om een inductie kookplaat, plancha of teppanyaki plaat bij de hand te hebben. Het voordeel van deze kook oppervlaktes is de snelle, hoge temperatuur en het eenvoudige en veelzijdige gebruik. Vlees, vis en groenten kunnen hier gemakkelijk worden bereid en gemengd met vloeistoffen zoals wijn, balsamico of passata en op smaak worden gebracht.

OPBERGRUIMTE & LADES

In elke keuken, zowel binnen als buiten, mag de mogelijkheid tot opbergen natuurlijk niet ontbreken. Barbecue gereedschap, kruiden, pannen of zelfs de gasfles moeten goed worden opgeborgen. Er zijn open en gesloten opties. De gesloten variant kan worden voorzien van deuren of lades. De lades zijn uiteraard gemaakt van roestvrij staal. Voor afgeschermde ruimtes zijn er ook eikenhouten lades in het assortiment.

KLEUREN & MATERIALEN

De modules zijn allemaal gemaakt van massief staal, speciaal gecoat of gemaakt van corten staal. Voor de speciaal gecoate keukens zijn er 3 kleuren: antraciet, zwart en wit. De vierde kleur is corten staal.

Werkbladen zijn er van natuursteen en keramiek. De combinatie van staal en hoogwaardig graniet geeft de keukens een exclusieve uitstraling. Elke natuurstenen plaat wordt in nauwe samenwerking gemaakt met de lokale steenhouwer. Vanwege de uitstekende eigenschappen en de moderne uitstraling is er gekozen voor Nero Assoluto gevlamd / geborsteld en Cambrian zwart in lederlook.

Keramiek bestaat uit natuurlijke grondstoffen. Door gebruik te maken van de nieuwste productieprocessen ontstaat een extreem robuust materiaal, perfect voor buitengebruik. Het ondoordringbare oppervlak is gemakkelijk schoon te maken, voedsel veilig en geeft de keuken een individuele uitstraling. Er zijn maar liefst acht keramische werkbladen leverbaar, waardoor je je Grillzimmer perfect kunt personaliseren.

TEVREDEN KLANTEN

MADE IN GERMANY

Vanaf het begin was het duidelijk dat onze keukens regionaal geproduceerd dienden te worden, en dit samen met partners die absolute specialisten zijn in hun vakgebied. Alleen zo kan er direct ingegrepen worden in het productieproces en er elk moment snel gereageerd worden. Geen compromissen of beperkingen in productie, betrouwbare partnerschappen zijn essentieel voor Grillzimmer om de exclusieve buitenkeukens te bouwen.

INNOVATIE

Het voordeel is dat we bij Grillzimmer geen bestaande productieprocessen, materialen en machines moeten gebruiken of aanpassen om keukens te bouwen die ook geschikt zijn voor buiten.

We zijn helemaal opnieuw begonnen, en met een open geest om ons idee van een hoogwaardige en modern ontworpen buitenkeuken te realiseren! Door de aanvankelijk zeer individuele productie waren we altijd in staat om nieuwe benaderingen en oplossingen te ontwikkelen.

We kregen ook snel gekkere vragen die we met hard werken en innovaties in de praktijk brachten. Ondertussen hebben we een gestandaardiseerd, modulair buitenkeuken systeem dat we verkopen via gespecialiseerde retailers in verschillende landen, maar tonen we nog steeds onze innovatiekracht in individuele projecten.

SPECIALE OPPERVLAKTE BEWERKING

Onze buitenkeukens getuigen van een extreme duurzaamheid op lange termijn. De genoemde KTL-coating is een proces dat wordt gebruikt wanneer uitstekende corrosiebescherming vereist is, bijvoorbeeld in automotive engineering.

KTL staat voor „cathodic dip painting“ en is de perfecte combinatie van corrosiebescherming, kwaliteit, zuinigheid en milieuvriendelijkheid. KTL garandeert een effectieve, permanente en krasvaste corrosiebescherming, die ook bestand is tegen zout en chloorwater, bijvoorbeeld uit het zwembad of in de buurt van de zee.

De KTL-gelaagde materialen zijn de beste keuze voor een afwerking met poedercoating, die ons de mogelijkheden geven om jouw buitenkeuken de moderne en individuele uitstraling te geven die je wenst.

GRILLZIMMER SHOWROOM

In onze showroom staan diverse opstellingen buitenkeukens ter inspiratie. Ook vertellen we je daar graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee over jouw ideale buitenkeuken.

Wij bieden verschillende keuken oplossingen aan en vertrekken hierin vanuit jouw vraag en behoefte. Zie ons als een architect van de buitenkeuken. Op basis van jouw situatie kunnen we verschillende opties en merken adviseren. Zo hebben we houten, metalen en betonnen oplossingen. Standaard (modulair) en maatwerk. Mobiel of op een vaste positie gefixeerd.

BROCHURE DOWNLOADEN

Doe meer inspiratie op en ontdek alle mogelijkheden in de speciale brochure van ruim 60 pagina’s. De brochure wordt per e-mail aan je verzonden.

Stel je vraag aan ons