Interesse in een The Bastard, maar je wilt hem eerst proberen of wil je weten wat de mogelijkheden zoal zijn? Schrijf je dan nu in voor onze workshop The Bastard Experience. Ook wanneer je er (net) een hebt of de basis nog onder de knie wilt krijgen is deze workshop zeer geschikt voor jou!
Tijdens deze kennismaking met de The Bastard leggen we alle basistechnieken uit die bij de The Bastard aan bod komen. Aansteken, onderhoud, roken, slow cooken, bakken, direct & indirect grillen, alle facetten zullen tijdens deze 5 uur durende dag aan bod komen, terwijl we 5 lekkere gerechten maken. Hij is helemaal samengesteld om jou in no-time een solide basis te geven, zodat je thuis lekker aan de slag kunt met verschillende recepten op basis van de basistechnieken.
Over deze workshop
Zelf doen staat in onze workshops centraal. Lekker bezig zijn met koken in de praktijk, daar steek je tenslotte het meeste van op! Bij ons maken alle deelnemers zelf hun gerechten. Door 5 uur uit te trekken en 5 gerechten te maken kunnen we lekker veel behandelen én leren!
Wat behandelen we?
Wat maakt de The Bastard / kamado in het algemeen zo speciaal? Wat zijn de voordelen ten opzichte van een andere BBQ?
Aansteken, doven en temperatuurbeheersing.
Onderhoud & schoonmaken
Verschillende brandstoffen
De meest essentiële accessoires
Alle basis bereidingstechnieken aan de hand van verschillende recepten: bakken, roken, grillen, indirect garen, slowcooken, etc.
Dit alles aan de hand van 5 heerlijke gerechten die je zelf gaat klaarmaken! Het menu houden we nog even geheim, maar het is altijd een combinatie tussen vlees, vis, bijpassende garnituren en een lekker dessert.
We werken hele gangen uit met bijpassende garnituren en bijgerechten.
Nieuw: Gratis BXC schort t.w.v. €29.90 bij een workshop!
Als je eerder een workshop bij ons gevolgd hebt, dan weet je dat je in één van onze schorten de mooiste gerechten staat te koken. Wat ons betreft, is een schort een mooi aandenken aan die leuke ervaring. Daarom krijg nu na het volgen van een workshop een gratis schort t.w.v. €29.90 mee naar huis krijgt! Het schort heeft een handige zak aan de voorkant en is verkrijgbaar in twee kleuren. Uiteraard met ons BBQ Experience Center logo erop.
Zoek je nog een origineel cadeau? Doe een workshop cadeau met onze workshop cadeaubon!
Praktische info
Per werkbank heb je de beschikking over een large kamado waarin je zelf alles gaat bereiden. Onze workshopruimte is gevuld met ofwel de Big Green Egg of The Bastard. Vaak gebruiken we extra BBQ’s in de workshopruimte om veel tegelijkertijd te doen. Heb je een ander merk of nog helemaal geen kamado? Geen probleem en je bent van harte welkom uiteraard! De technieken kan je zeker thuis ook toepassen.
Hoe werkt het reserveren?
Je reserveert nu altijd voor minimaal 2 personen op een werkbank. Wil je met 3 personen aan één werkbank staan? Stuur ons een berichtje. Kies hier boven de gewenste datum. Met de knop ‘in winkelmand’ voeg je een product toe in je winkelmand (bovenin je scherm). Door op de winkelmand te klikken en je bestelling af te rekenen reserveer & betaal je voor de workshop. Hierna is je boeking bevestigd.
Geen verrassingen achteraf. Behalve de recepten 🙂
De prijs is all-in. Wij regelen alles, de workshops zijn inclusief alle accessoires die je nodig hebt, de beste kwaliteit ingrediënten en uiteraard de kamado’s. Ook zorgen we voor bijpassende drankjes zoals een goed glas wijn, bier of een frisje. We werken niet met een beperking in aantal consumpties. Onze chefs hebben echter altijd wel de verantwoordelijkheid om het drankgebruik samen met de veiligheid van alle deelnemers te waarborgen. Het gaat bij de workshop uiteraard wel om het (leren) koken 🙂
We leggen een hoop uit, inspireren je en nemen je helemaal mee in verschillende bereidingen. Bovendien krijg je de recepten die we maken thuis gestuurd na afloop zodat je het nog eens over kunt doen!
Locatie & parkeren
De workshops worden gehouden in het BBQ Experience Center. Gekenmerkt door de katrol waarmee het meel werd getild, omgetoverd tot een sfeervolle workshopruimte, Hier kunnen we dus ook in winter lekker door kunnen gaan! Mocht het wat frisser buiten zijn is het wel slim om je hierop te kleden. Het adres is Nijverheidsweg 4, Nunspeet en er is genoeg parkeergelegenheid in de buurt. Ook is er op 4 minuten wandelen een treinstation.
Kleine lettertjes
Zoals ieder bedrijf ontkomen ook wij niet aan bepaalde voorwaarden. Deze zijn niet spannend, maar misschien wel goed om even door te nemen. Het belangrijkste is dat het natuurlijk niet fijn is om jezelf kort voor de workshop af te melden, we hebben dan namelijk een plaats gereserveerd voor je en inkopen al gedaan. Je mag kosteloos annuleren tot 7 dagen voor aanvang
Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle workshops en in het bijzonder artikel 17, welke je kunt vinden op de pagina algemene voorwaarden.
The Bastard Experience
Proef de sfeer
Een prettige ongedwongen sfeer, waarbij iedereen zich meteen ‘thuis’ voelt. Verzorging perfect, de drankjes, hoge kwaliteit ingrediënten, volop aandacht voor de deelnemers, goede wijnen, laat niets te wensen over!
Jasper van Hylckama Vlieg Workshopdeelnemer The Bastard Experience
Er was meer dan genoeg tijd om vragen te stellen aan Joey, die de kennis en ervaring met veel enthousiasme overbrengen. Eten en drinken was er in overvloed, het voelde echt als een luxe die past bij het product past.
Leo Bliek Workshopdeelnemer The Bastard Experience
Workshop The Bastard Experience Is altijd inclusief
De allerbeste kwaliteit ingrediënten
Begeleiding van een professionele chef
Bijpassende drankjes zoals een mooi glas wijn, bier of een frisje
Geen verrassingen achteraf: all-in prijs!
Een prachtige locatie: oude meelfabriek
Heel veel gezelligheid :)
Ontmoet
Onze chefs
Het allerliefste wat wij doen is jou enthousiasmeren over het lekker koken buitenshuis. Wanneer dat gelukt is blijven we je uitdagen en helpen om steeds weer een hoger niveau te bereiken met je gerechten. Daar heb je ervaren chefs voor nodig. Chefs die niet alleen veel ervaring met BBQ hebben, maar eigenlijk met de gehele (buiten)keuken. Daarin zijn we uniek.
Thomas Rijkers
Chef BBQ Experience Center
Na 8 jaar als docent koken staat Thomas nu bij ons voor de “klas” om jou zoveel mogelijk te leren. Door zijn jarenlange ervaring in de horeca en velen vuurshows als demo-chef voor Ofyr Nederland, kan hij niet wachten om zijn BBQ kennis met je te delen.
Bas Kreffer
Chef BBQ Experience Center
Bas heeft zijn slagersmes in de randstad ingeruild voor een koksmes bij ons in Roosendaal. Door zijn jarenlange ervaring als kok en slager weet hij je alles te vertellen over verschillende stukken vlees. De vleesworkshop is dan ook zijn absolute favoriet!
BBQ Experience Center. Home of BBQ!
Onze unieke workshop locatie
De Workshopruimte, heeft een unieke sfeer. Ooit gekenmerkt door de katrol waarmee meel werd getild, is deze ruimte omgetoverd tot een inspirerende workshopplek. Naast de workshopruimte is er nog een gezellige bar en een proeflokaal! In de workshopruimte kunnen we dus ook in winter lekker doorgaan! Hier kan je experimenteren met de verschillende BBQ’s en smaakmakers.
The Bastard Experience
Houd me op de hoogte
Staat er geen geschikte datum voor je bij? Laat je gegevens achter en we sturen je een (eenmalige) e-mail wanneer er weer nieuwe data beschikbaar zijn.