WWOO betonnen buitenkeuken

Oersterk dutch design

WWOO is dé betonnen buitenkeuken, spa of erfafscheiding van nu. Een WWOO is vrijwel onderhoudsvrij en beschikbaar in lichtgrijs of antraciet beton. Met drie verschillende hoogten en elke lengte die je maar wilt, zijn er talloze opbouw variaties mogelijk, waardoor WWOO in vrijwel elke setting past.

BUITENKEUKEN OP MAAT

Stel zelf je onverwoestbare buitenkeuken samen dankzij het modulaire systeem van WWOO of kies een opstelling uit onze collectie buitenkeukens. Een WWOO is naar wens en budget samen te stellen. Maar WWOO is meer! De multifunctionele buitenkeuken heeft 1001 ontwerp-, gebruik- en opberg mogelijkheden. Ontwerp de WWOO als vrijstaande buitenkeuken, verwerk de WWOO in je erfafscheiding of creëer de ultieme buiten lounge onder je veranda.

OERSTERK DUTCH DESIGN

Een WWOO past in iedere tuin, is oersterk en is (nagenoeg) onderhoudsvrij. Dat is dutch design. Onze kracht? De eenvoud en een doordacht ‘zwevend” design met 1001 design mogelijkheden passend bij jouw wensen en budget. Bij WWOO vind je geen vaste kastjes of koelkast e.d. Geen hoeken waar blad of schimmel tussen kan zitten. Alle accessoires zijn zo ontworpen dat je er weinig onderhoud aan hebt, makkelijk schoon te maken zijn én het hele jaar door buiten kunnen staan. Met WWOO heb je alle tijd om te genieten, ongeacht hoe vaak je hem gebruikt.

WWOO COLLECTIE

Bepaal de locatie in je tuin en kies hier je betonnen elementen (grootte van je keuken) met behulp van de WWOO segmenten collectie. Ieder segment is 150cm breed en staat tussen 2 palen in. die steken nog ietsje uit daarom kom je met 2 segmenten bijvoorbeeld op 312cm uit.

JOUW BETONNEN BUITENKEUKEN

Groot, klein, hoog, laag, met bbq, wasbak, buitenhaard, diner/ lounge plek? Beton grijs of Antraciet? 130cm, 165cm of 200cm hoog? Hoeveel legplanken? De WWOO is een modulair systeem dat geheel naar je persoonlijke wensen en budget samen te stellen, waardoor de prijzen per opstelling verschillen.

Hier helpen we je graag bij. We gaan graag met je in gesprek op basis van je wensen en hoe je de betonnen buitenkeuken wilt gaan gebruiken. Hieronder staan ter inspiratie tal van opstellingen inclusief de totaal prijs (geen achteraf gedoe, dus inclusief transport, installatie en BTW). Prijzen zijn exclusief accessoires en BBQ’s maar inclusief de spoelbak.

Twee segmenten ontwerp voorbeelden

Drie segmenten ontwerp voorbeelden

Overige ontwerp voorbeelden

WWOO SHOWROOM

In onze showroom staan diverse opstellingen van betonnen buitenkeukens ter inspiratie. Ook vertellen we je daar graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee over jouw ideale betonnen buitenkeuken 🙂

PERSOONLIJK ADVIES, ONTWERP & OFFERTE

Ben je benieuwd hoe de WWOO in jouw tuin kan staan? Vraag vrijblijvend een advies, ontwerp en/of offerte op. Het start met een inventarisatie van jouw wensen en een eerste uitwisseling van ideeën. Vervolgens maken we graag een uitwerking in de vorm van een ontwerp en vrijblijvende offerte. Een WWOO is er al vanaf € 2.770. We helpen je graag verder met jouw droom buiten keuken!

Stel je vraag aan ons