oneQ inbouwBBQ

Smart outdoor cooking

De OneQ is heel handig om naast je bestaande BBQ neer te zetten of in te bouwen in je BBQ meubel. Het is een modulair systeem waarmee je eenvoudig een spoelbak, gas/ houtskool grill en/of dranken koeler neerzet. Alle modules hebben dezelfde grootte, zodat je dezelfde opening in je keukenblad of tuintafel kunt gebruiken voor meerdere doeleinden. oneQ is veruit de gemakkelijkste en meest flexibele inbouwbarbecue op de markt.

Over oneQ

oneQ is opgericht in 2007 vanuit een persoonlijke passie voor koken en de ambitie om iets nieuws toe te voegen aan de bestaande markt van buitenkoken en -eten. Je kunt de oneQ modules eenvoudig zelf inbouwen, of in een van onze meubelen mee bestellen. Er zijn ook losse tafels speciaal voor de oneQ die je aan elkaar kunt koppelen om zelf je eigen buitenkeuken samen te stellen.

Een gas bbq met power

oneQ heeft een branderbuis ontworpen met de venturi aan de binnenkant, waardoor een volledig bruikbaar grilloppervlak zonder koude zones ontstaat. De oneQ Flame heeft geen uitstoot van koolmonoxide (CO), wat betekent dat letterlijk al het gas wordt omgezet in hitte. Dit resulteert in een volledige verbranding. En hoe completer de verbranding, hoe effectiever, veiliger en heter de barbecue wordt (al het gas wordt omgezet in warmte en niets anders). Dit zorgt ervoor dat je uitstekend een biefstuk kunt dichtschroeien op de oneQ Flame en je er zelfs pizza op kunt bakken!

Veel technische details, die je meteen weer mag vergeten. Het resultaat ervan is veel belangrijker: de meest effectieve en krachtige gasbarbecue die ke kunt vinden, die zorgt voor veel kookplezier!

Enorm flexibel

oneQ is veruit de gemakkelijkste en meest flexibele inbouwbarbecue op de markt. Alle modules hebben dezelfde grootte, zodat je dezelfde opening in je keuken of tuintafel voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Je maakt een standaard uitsparing en vervolgens kun je elke oneQ-functie in die opening plaatsen: een FLAME gasbarbecue, een GLOW houtskoolbarbecue, een ICE wijnkoeler, een WET spoelbak met kraan, een BAMBOE snijplank of verander het terug naar een tafelblad. Alle functies zijn uitwisselbaar, dus je kunt in dezelfde opening de ene dag een wijnkoeler gebruiken en de volgende dag een barbecue.

 • Uitverkocht

  GasBBQ flame oneQ

  Krachtige 8kw gasbbq

 • Uitverkocht

  Snijplank bamboo oneQ

  Mooi & praktisch

 • Uitverkocht

  Spoelbak wet oneQ

  Met kraan

 • Uitverkocht

  Tafelblad table oneQ

  Ook als snijplank te gebruiken

 • Uitverkocht

  Wijnkoeler ice oneQ

  Ook voor andere drankjes

oneQ inbouwen

Het oneQ systeem bouw je heel gemakkelijk in. De meest voorkomende samenstelling is de Inbouw adapter samen met de Inbouw Socket. Met de adapter kun je alle modules inbouwen, maar de Inbouw Socket is verplicht bij inbouwen van de gasBBQ flame of houtskoolBBQ glow voor extra bescherming. De Hood Adapter heb je enkel nodig wanneer je een deksel met scharnier op je BBQ wilt monteren.

Bekijk alle oneQ producten

 • Uitverkocht

  Inbouw adapter oneQ

  Verbinding tussen blad en socket

 • Uitverkocht

  Inbouw hood adapter oneQ

  Alleen nodig bij deksel

 • Uitverkocht

  Inbouw socket oneQ

  Basis om in te bouwen

BIJPASSENDE ACCESSOIRES

Er zijn veel accessoires beschikbaar rondom het oneQ systeem. Populaire accessoires voor op de BBQ zijn de plancha voor teppanyaki style cooking, de kebab voor heerlijke spiesen en uiteraard het deksel om de BBQ af te dekken. Stel zelf je ideale set samen!

 • Uitverkocht

  Deksel close oneQ

  Bescherm flame of glow

 • Uitverkocht

  Kebab oneQ

  Perfect voor spiezen

 • Uitverkocht

  Plancha plate oneQ

  Teppanyaki style

Modulaire tafel

Met de tafel stel je zelf je volledige buitenkeuken samen. Ieder element is 44x44cm en er past precies een module van oneQ in. De tafels bevestig je eenvoudig aan elkaar. Je kunt verschillende opstellingen maken. Allemaal op een rijtje, een L vorm of zelfs een X vorm. Daarnaast zijn er diverse accessoires om bijvoorbeeld een glasfles te verbergen of extra werkruimte te creëren.

 • Uitverkocht

  Tafel hide zwart oneQ

  Spullen uit het zicht

 • Uitverkocht

  Tafel standaard leg zwart oneQ

  Modulaire basis

 • Uitverkocht

  Werkblad connect oneQ

  Extra werkblad

Stel je vraag aan ons