Chef’s Take Over is een concept waarin we de keuken van een toffe plek overnemen en jou een fantastische culinaire avond verzorgen. Ons culinaire team zet een diner neer met meerdere gangen. Er is geen inloop, je koopt tickets voor het evenement. En na enkele edities kunnen we alvast de tip geven: reserveer snel je plaatsen wat het is iedere keer keihard uitverkocht!

De volgende editie niet missen?

Laat je gegevens hieronder achter en we sturen je een bericht zodra de volgende editie gepland is. Je kunt dan bovendien als eerste een tafel reserveren!

"*" geeft vereiste velden aan

The day after, SPOT x BBQ Experience Center #3 – Streetfood

We are back!! De derde editie van Chef’s Take Over stond op de planning met een van onze favoriete thema’s! Op donderdag 19 mei kon je namelijk genieten van een 4-gangen Streetfood menu, exclusief voor 80 personen. Culinair genieten en op & top gezelligheid! 🔥

𝗪𝗮𝘁 stond 𝗲𝗿 𝗼𝗽 𝗵𝗲𝘁 𝗺𝗲𝗻𝘂?
🍣 Japanse tonijn
🍜 Indiase curry met naan brood
🍔 Amerikaanse Kentucky burger
🍑 Italiaanse geflambeerde perzik

 

The day after, SPOT x BBQ Experience Center #2 – USA Style Winter BBQ

We hebben SPOT wederom op z’n kop gezet ! Het culinaire team zette tijdens de tweede editie van het popup restaurantconcept fantastische gerechten op tafel. Het thema van deze editie was 🇺🇸  USA Style Winter BBQ:

🍔  Broiche bun met hamburger, uienchutney, uitgebakken spek & red cheddar cheese
🍗 Big shared platter met brisket, spareribs, pulled pork, cheddar jalapeñoworst, gepofte aardappel en diverse salades
🍩 Smores, een gietijzeren pan gevuld met biscuits, marshmallows, karamelsaus en gezouten pinda’s.

The day after, SPOT x BBQ Experience Center #1 – Streetfood

Donderdag 19 augustus was het zover, de 50 gelukkigen die een kaartje konden bemachtigen zijn getuige geweest van een geweldige avond met heerlijke BBQ gerechten, biertjes, wijntjes, muziek en een hoop gezelligheid. We maakten een 4 gangen Asian streetfood menu, de kickoff was een BBQ borrelplank, gevolgd door een zalm furikake met wakeme en mango, als hoofd een char sui buikspek met wilde rijs en het dessert was een brownie met gekarameliseerde ananas.

Binnenkort delen we meer over dit popup concept. Bij SPOT containerbar in Roosendaal gaan we in november een tweede versie organiseren. Wanneer precies zal op kort termijn bekend worden, hoe je aan kaartjes kunt komen ook. De foto’s van afgelopen versie:

📸  door Lars de Nijs

Over Spot Roosendaal

De plek is opgebouwd uit zeecontainers die zijn omgetoverd tot bar en keuken. We maken dankbaar gebruik van gerecyclede materialen als zitjes en loungeplekken. We houden van muziek, kunst en toffe evenementen. Wekelijks kun je bij ons terecht voor een vrijdagmiddagborrel 2.0 en zullen er leuke evenementen plaatsvinden bij onze hang out.De BXC popup

Zo’n evenement willen we natuurlijk niet eenmalig organiseren! We willen dit met regelmaat (en ook op andere plaatsen) gaan doen. Voor 2022 zijn we op zoek naar toffe plaatsen in Nederland & België waar we een BBQ Experience Center popup kunnen organiseren. Een popup is een plek waar je de BXC experience kunt krijgen, maar wat geen volwaardige vestiging is. Je volgt er bijvoorbeeld een workshop en haalt er je BBQ supplies voor je aankomende sessie.

Hierom zijn we op zoek naar creatieve hotspots waar we een popup op kunnen zetten, als win-win met de eigenaar van die locatie. Ben of ken jij zo’n creatieve hotspot, denk aan een horeca- of evenementenlocatie? Laat het ons dan weten!

Joey Buys

Geschreven door:

Geniet van het leven, dáár hoort BBQ bij! Als eigenaar van het BBQ Experience Center gaat hij maar al te graag in gesprek met je, want kennis delen, dat is waar hij het bedrijf ooit voor in het leven heeft geroepen.

Bekijk team BBQ