Maatwerk / BBQ workshop bedrijven

Basis Workshops

voor alle niveau's

Vanaf: 104,50

Roosendaal
Nederland

0 data beschikbaar

Geen data beschikbaar voor deze locatie

Voor deze locatie is op dit moment geen datum beschikbaar. Hieronder kunt u een aanvraag doen voor een datum naar wens.

Introductie

Onze inspirerende workshop ruimte in het BBQ Experience Center is af te huren voor je prive evenement. Samen met collega’s, vrienden of klanten beleef je een top avond! Leuk als teambuilding of gewoon als uitje, weer eens wat anders dan aan tafel dineren.

Gezamenlijk steek je de handen uit de mouwen en gaat onder onze professionele begeleiding aan de slag met diverse gerechten op de BBQ. Omdat je de ruimte afhuurt kunnen we het volledig maatwerk inrichten; het niveau, de duur van de workshop en de ingrediënten voor de gerechten zijn samen te bepalen.

Speciaal voor een bedrijfsworkshop of een maatwerk workshop kan onze workshopruimte ingericht worden. We kunnen groepen aan van ongeveer 70 personen, maar ook een groep van 8 personen is geen enkel probleem. Optioneel kun je er zelfs een inspirerende ruimte bij boeken voor een presentatie, vergadering of training. Lees meer over onze workshops en bekijk de workshop ruimte. Je ziet daar ook de ruimtes die er optioneel bij zijn te huren.

Ervaring

Het geven van workshops doen we al vele jaren en hebben hier veel ervaring in. Door onze achtergrond in horeca is dit het geen wat we het liefste doen. Bedrijven waar we eerder een mooi evenement voor hebben mogen neerzetten zijn zowel kleine als grote bedrijven:

 

Over BBQ Experience Center

Mensen enthousiasmeren om met buiten koken te starten en vervolgens helpen om gerechten op een hoger niveau te krijgen. Hier doen we alles voor, dit is onze passie! De naam BBQ Experience Center zegt het al, een uniek BBQ concept vol met beleving. Mensen enthousiasmeren om met buiten koken te starten en vervolgens helpen om gerechten op een hoger niveau te krijgen. Met deze grote passie, kennis en enthousiasme word je meegenomen in de wereld van barbecue. Een oude jenever fabriek is omgebouwd tot showroom, keuken en workshopruimte voor alles op het gebied van buiten koken.

Meer informatie of offerte?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook ben je altijd van harte welkom om op afspraak de mogelijkheden bij ons te komen bespreken. We verzorgen ook caterings voor evenementen.

Maatwerk / BBQ workshop bedrijven Proef de sfeer

Een prettige ongedwongen sfeer, waarbij iedereen zich meteen ‘thuis’ voelt. Verzorging perfect, de drankjes, hoge kwaliteit ingrediënten, volop aandacht voor de deelnemers, goede wijnen, laat niets te wensen over!

Jasper van Hylckama Vlieg Workshopdeelnemer Maatwerk / BBQ workshop bedrijven

Prima workshop gevolgd. Goed uitgelegd en top locatie. Iedereen is heel vriendelijk en hulpvaardig. Ik raad het echt aan om hier een workshop te volgen.

Xandra Blommesteijn Workshopdeelnemer Maatwerk / BBQ workshop bedrijven

Workshop Maatwerk / BBQ workshop bedrijven Is altijd inclusief

  • De allerbeste kwaliteit ingrediënten
  • Begeleiding van een professionele chef
  • Whisky proeverij: drank&spijs combinaties
  • Geen verrassingen achteraf: all-in prijs!
  • Een prachtige locatie: oude jeneverstokerij de wenneker
  • Heel veel gezelligheid :)

Ontmoet Onze chefs

Het allerliefste wat wij doen is jou enthousiasmeren over het lekker koken buitenshuis. Wanneer dat gelukt is blijven we je uitdagen en helpen om steeds weer een hoger niveau te bereiken met je gerechten. Daar heb je ervaren chefs voor nodig. Chefs die niet alleen veel ervaring met BBQ hebben, maar eigenlijk met de gehele (buiten)keuken. Daarin zijn we uniek.

Thomas-Teampagina-Bbqexperiencecenter

Thomas Rijkers

Chef BBQ Experience Center

Na 8 jaar als docent koken staat Thomas nu bij ons voor de “klas” om jou zoveel mogelijk te leren. Door zijn jarenlange ervaring in de horeca en velen vuurshows als demo-chef voor Ofyr Nederland, kan hij niet wachten om zijn BBQ kennis met je te delen.

BXC teampagina Jonathan

Jonathan Klaassen

Chef BBQ Experience Center

Met zijn 13 jaar aan ervaring als Sous-Chef kan Jonathan je alle kneepjes van het vak leren. De basis workshops zijn echt zijn favoriet. Wat is een pellet grill en hoe werkt die nou precies? Hij leert je graag verschillende bereidingen die je thuis kunt gaan toepassen.

BBQ Experience Center. Home of BBQ!

Onze unieke
workshop locatie

In het BBQ Experience Center hebben we de sfeervolle binnenplaats omgetoverd tot een mooie proeftuin met een binnen/buiten workshop ruimte. Een deel is namelijk overkapt & verwarmt waardoor we ook in winter lekker door kunnen gaan!Hier kan je experimenteren met de verschillende BBQ’s en smaakmakers. We geven er onze workshop, regelmatig een demonstratie en de ruimte is tevens af te huren voor je privé evenement met vrienden of collega’s.

Informeer mij over nieuwe data van deze workshop