Whisky & BBQ workshop

Niet ingeplande workshops
1 2 3 4 5
Gevorderd

114,50

p.p.
Nunspeet
Nederland

0 data beschikbaar

Geen data beschikbaar voor deze locatie

Voor deze locatie is op dit moment geen datum beschikbaar. Laat je gegevens achter en we sturen je een (eenmalige) e-mail wanneer er weer nieuwe data beschikbaar zijn.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Introductie

Het beste van 2 werelden; whisky & barbecue! Whisky & bbq zijn een perfecte combinatie… Doe je ogen dicht en stel het je even voor: de geur van geroosterd vlees, de geur van je favoriete whisky. Loopt het water al in je mond?

Daarom presenteren wij in samenwerking met whisky-speciaalzaak DH17 een avondvullend programma waarin je vooral zélf aan de slag zult gaan met Big Green Egg’s en Kamado’s etc., waar je de fijne kneepjes van het barbecueën leert, gaat genieten van zelf bereid eten én waar we tussendoor gaan genieten van prachtige whisky’s. Het beste van 2 werelden; eten & whisky drinken… Helemaal top!

De workshop

In deze basisworkshop gaan we dus fantastische whisky combineren met verschillende BBQ-technieken en gerechten. Dit doen we met het koken van 4 gangen waar whisky als ingrediënt uiteraard niet in mag ontbreken. Je maakt de volledige gangen volledig zelf onder begeleiding van de chef. Tussendoor vertellen we je graag alles over de historie van whisky, de processen, de smaken.. en staan we meer dan open voor al je vragen! En het blijft niet alleen bij woorden, we gaan die heerlijke whisky’s ook ervaren tijdens de proeverij.

Wat behandelen we?

  • BBQ basis: smaken, temperaturen, technieken en accessoires
  • De achtergrond van whisky
  • Distilleerproces en smaak beïnvloeding
  • Hoe pair je een whisky bij je BBQ gerecht
  • 4 complete gangen die je zelf gaat klaarmaken

Over DH17

DH17 is al meer dan 10 jaar dé specialist op het gebied van whisky in de omgeving. Gevestigd in Bergen op Zoom en onder meer benoemd tot Ardbeg Embassy, Official Chichibu store en Bowmore Partner Store. “Met een zeer uitgebreid en bijzonder (en) veelzijdig assortiment vallen we op bij de liefhebber. Onze persoonlijke benadering en uitgebreide kennis van wat er speelt in onze ‘business’ maken dat onze klanten graag terug blijven komen voor advies en tips. Wij zijn je ideale adres voor die ene bijzondere fles of dat mooie cadeau!” – Elise van Tol, www.dh17.nl

Over BBQ Experience Center

Mensen enthousiasmeren om met buiten koken te starten en vervolgens helpen om gerechten op een hoger niveau te krijgen. Hier doen we alles voor, dit is onze passie! De naam BBQ Experience Center zegt het al, een uniek BBQ-concept vol met beleving. Mensen enthousiasmeren om met buiten koken te starten en vervolgens helpen om gerechten op een hoger niveau te krijgen. Met deze grote passie, kennis en enthousiasme word je meegenomen in de wereld van barbecue. Een oude jenever fabriek is omgebouwd tot showroom, keuken en workshopruimte voor alles op het gebied van buiten koken.

Nieuw: Gratis BXC schort t.w.v. €29.90 bij een workshop! 

Als je eerder een workshop bij ons gevolgd hebt, dan weet je dat je in één van onze schorten de mooiste gerechten staat te koken. Wat ons betreft, is een schort een mooi aandenken aan die leuke ervaring. Daarom krijg nu na het volgen van een workshop een gratis schort t.w.v. €29.90 mee naar huis krijgt! Het schort heeft een handige zak aan de voorkant en is verkrijgbaar in twee kleuren. Uiteraard met ons BBQ Experience Center logo erop.

Zoek je nog een origineel cadeau? Doe een workshop cadeau met onze workshop cadeaubon!

 

Praktische info

Per werkbank heb je de beschikking over een large kamado waarin je zelf alles gaat bereiden. Onze workshopruimte is gevuld met ofwel de Big Green Egg of The Bastard. Vaak gebruiken we extra BBQ’s in de workshopruimte om veel tegelijkertijd te doen. Heb je een ander merk of nog helemaal geen kamado? Geen probleem en je bent van harte welkom uiteraard! De technieken kan je zeker thuis ook toepassen.

Hoe werkt het reserveren?

Je reserveert nu altijd voor minimaal 2 personen op een werkbank. Wil je met 3 personen aan één werkbank staan? Stuur ons een berichtje. Kies hier boven de gewenste datum. Met de knop ‘in winkelmand’ voeg je een product toe in je winkelmand (bovenin je scherm). Door op de winkelmand te klikken en je bestelling af te rekenen reserveer & betaal je voor de workshop. Hierna is je boeking bevestigd.

Geen verrassingen achteraf. Behalve de recepten 🙂

De prijs is all-in. Wij regelen alles, de workshops zijn inclusief alle accessoires die je nodig hebt, de beste kwaliteit ingrediënten en uiteraard de kamado’s. Ook zorgen we voor bijpassende drankjes zoals een goed glas wijn, bier of een frisje. We werken niet met een beperking in aantal consumpties. Onze chefs hebben echter altijd wel de verantwoordelijkheid om het drankgebruik samen met de veiligheid van alle deelnemers te waarborgen. Het gaat bij de workshop uiteraard wel om het (leren) koken 🙂

We leggen een hoop uit, inspireren je en nemen je helemaal mee in verschillende bereidingen. Bovendien krijg je de recepten die we maken thuis gestuurd na afloop zodat je het nog eens over kunt doen!

Locatie & parkeren

De workshops worden gehouden in het BBQ Experience Center. Gekenmerkt door de katrol waarmee het meel werd getild, omgetoverd tot een sfeervolle workshopruimte, Hier kunnen we dus ook in winter lekker door kunnen gaan! Mocht het wat frisser buiten zijn is het wel slim om je hierop te kleden. Het adres is Nijverheidsweg 4, Nunspeet en er is genoeg parkeergelegenheid in de buurt. Ook is er op 4 minuten wandelen een treinstation. 

Maak er een weekend in de Veluwe van!

Na de workshop binnen 10 minuten in een comfortabel bed ploffen? Geen zorgen hebben over wie er naar huis moet rijden? We hebben een samenwerking met enkele hotels opgezet waarbij je een mooie korting krijgt op de overnachting. Deze hotels liggen op loopafstand van het BBQ Experience Center. Bekijk hier de hotels.   Bekijk hier alle hotels.

Kleine lettertjes

Zoals ieder bedrijf ontkomen ook wij niet aan bepaalde voorwaarden.  Deze zijn niet spannend maar misschien wel goed om even door te nemen. Het belangrijkste is dat het natuurlijk niet fijn is om jezelf kort voor de workshop  af te melden, we hebben dan namelijk een plaats gereserveerd voor je en inkopen al gedaan. Je mag kosteloos annuleren tot 7 dagen voor aanvang

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle workshops en in het bijzonder artikel 17, welke je kunt vinden op de pagina algemene voorwaarden.

Whisky & BBQ workshop Proef de sfeer

Whisky-&-BBQ-Workshop-Roosendaal-Brabant-Breda
Geweldig! Super leuke en heerlijke workshop gehad, veel geleerd en super goed geregeld. Een echte aanrader!

Danny Loch Workshopdeelnemer Whisky & BBQ workshop

Kamado-Workshop-Whisky-Proeverij-BBQ-Kookles-Roosendaal
Prima workshop gevolgd. Goed uitgelegd en top locatie. Iedereen is heel vriendelijk en hulpvaardig. Ik raad het echt aan om hier een workshop te volgen.

Xandra Blommesteijn Workshopdeelnemer Whisky & BBQ workshop

Whiskey & BBQ workshop -18

Workshop Whisky & BBQ workshop Is altijd inclusief

  • De allerbeste kwaliteit ingrediënten
  • Begeleiding van een professionele chef
  • Whisky proeverij: drank&spijs combinaties
  • Geen verrassingen achteraf: all-in prijs!
  • Een prachtige locatie: Oude meelfabriek, de Cooperatie
  • Heel veel gezelligheid :)

Ontmoet Onze chefs

Het allerliefste wat wij doen is jou enthousiasmeren over het lekker koken buitenshuis. Wanneer dat gelukt is blijven we je uitdagen en helpen om steeds weer een hoger niveau te bereiken met je gerechten. Daar heb je ervaren chefs voor nodig. Chefs die niet alleen veel ervaring met BBQ hebben, maar eigenlijk met de gehele (buiten)keuken. Daarin zijn we uniek.

Carlo

Carlo Cardozo

Chef BBQ Experience Center

Met 15 jaar horeca-ervaring, waaronder als chef-kok op de Keizersgracht, deelt hij met enthousiasme zijn passie voor koken. Wanneer je dan ook een workshop bij ons volgt, is de kans groot dat je Carlo tegenkomt. In zijn vrije tijd wandelt hij graag in de natuur of speelt een potje padel. En voor een goede rendang? Daar mag je hem altijd wakker voor maken!

Oskar_team_bbq

Oskar Middelveen

Chef BBQ Experience Center

Oskar is klassiek Frans geschoold en staat al sinds zijn 15e in de keuken. Zijn reizen door Australië, Azië en Amerika hebben zijn kookstijl verrijkt, met focus op BBQ en low & slow bereidingen. Zijn favoriete gerecht om na te maken? Het broodje pastrami van Katz Deli in New York.

BBQ Experience Center. Home of BBQ!

Onze unieke
workshop locatie

De Workshopruimte, heeft een unieke sfeer. Ooit gekenmerkt door de katrol waarmee meel werd getild, is deze ruimte omgetoverd tot een inspirerende workshopplek. Naast de workshopruimte is er nog een gezellige bar en een proeflokaal! In de workshopruimte kunnen we dus ook in winter lekker doorgaan! Hier kan je experimenteren met de verschillende BBQ’s en smaakmakers.

Informeer mij over nieuwe data van deze workshop

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.