BBQ catering

Culinaire invulling voor je evenement

Zoals je misschien wel kunt inschatten ga je bij ons geen “gewone” BBQ vinden. Iedereen kan een speklapje of stokje sate grillen. Wij maken er liever iets bijzonders van en leggen de lat hoger. Het liefst serveren we gedurende jouw evenement of feest verschillende kleine gangen. Een smaakvol vijfgangen menu waarin we hoge kwaliteit vlees, vis en groenten met elkaar afwisselen is onze signature.

2024 volledig volgeboekt

Voor 2024 zijn wij helaas volledig volgeboekt. Heb je een evenement in 2025, vul dan onderstaand formulier in. In Belgie hebben we nog wel voldoende catering mogelijkheden voor dit jaar.

Ga naar onze Belgische catering pagina

Zichtbaar of meer op de achtergrond?

BBQ is beleving. Wij zijn gewend om de mooiste gerechten te creëren en vinden het leuk wanneer we dat met een verhaal kunnen doen. Zet ons dus gerust op de voorgrond en wij zorgen met open vuur voor een extra beleving op je evenement of feest.

Intiem diner of groot evenement

Wij zijn gewend om flexibel te zijn, van private dinner tot een groot evenement met meer dan duizend personen. Alles is mogelijk. Van meerdere festival-style foodtrucks tot een enkele chef die bij jou in de achtertuin staat.

Eten zoals jij het wilt

De manier van serveren is helemaal af te stemmen op jouw evenement. Een stoer uitziend buffet, een walking dinner met of zonder bestek tot een aan lange tafels zittend diner wat uitgeserveerd op porseleinen borden met verfijnde opmaak.

 • Buffet
  Een toegankelijk buffet waarop alle gerechten geserveerd worden. De gasten pakken zelf een bord en scheppen op wat ze lekker vinden.
 • Walking dinner
  Effectieve aanvulling op bijvoorbeeld je staande evenement. Gasten staan in kleine groepjes aan tafel, gerechten worden in kleine portie uitgeserveerd.
 • Uitserveren
  Gasten zitten aan tafel en we serveren meerdere gangen. Dit kunnen kleinere of grotere porties zijn.

Wij regelen alles voor je

Koken en smaak is onze passie, we gaan geen uitdaging uit de weg. We hebben een aantal menu’s samengesteld op basis van het seizoen om het voor jou gemakkelijk te maken. Wil je zelf bepalen wat we serveren? Geen probleem, we horen je graag! Naast het eten regelen we ook graag voor je:

 • Bestek, servies & glaswerk
 • Drank, uit een fles tot een cocktailbar
 • (Sta)tafels
 • Tenten
 • De afwas
 • Bedienend personeel

Onze signature

Een flinke tijd vooraf ben je bezig met de voorbereiding van je evenement. Het is belangrijk dat het een top evenement wordt, er komen voor jou belangrijke gasten. We bespreken de culinaire invulling van de avond, samen komen we tot een selectie van mooie smaken en gerechten. Wij geven advies op basis van de setting die jij in gedachten hebt. Alles is geregeld, je kunt je focussen op de andere te organiseren zake. Kort voor het evenement hebben we nog even contact om alles door te spreken en de puntjes op de i te zetten.

De dag van het evenement breekt aan. Wij zijn er op tijd om alles op te bouwen en voor te bereiden. Last minute wijzigingen worden flexibel opgevangen. Je gasten en jijzelf hebben een geweldige avond, we hebben er samen voor gekozen om een luxe 5 gangen diner te serveren. Het serveren op porseleinen bordjes doet toch meer dan een buffet. De gasten genieten, en jij ook. Voorbeeld menu:

Flammkuchen | Gerookte Noorse zalm | Hollandse garnalen
***
Coquille | Gelakte Buikspek | Knolselderij | Pastinaakchips
***
Zeebaars | Asperges | Pastinaak | Botersaus
***
Lamsrack | Ratatouille | Zwarte pepersaus
***
Brownie | Ananas | Kokos

De BBQ catering is een aanvulling op de avond: mensen gaan in gesprek met de chefs op locatie, zij vertellen maar al te graag over de verschillende kooktechnieken en de gerechten die geserveerd worden. Gerechten worden live bereid op verschillende BBQ’s en de geur maakt de gasten hongerig naar de volgende gang. De avond wordt afgesloten, uiteraard nemen we de afwas mee en laten het terrein netjes achter.

Let op, bovenstaand is een voorbeeld van een menu & avondindeling. Uiteraard stemmen we het menu en de verdere indeling volledig af op jouw wensen.

BBQ workshop voor bedrijven

Een andere leuke invulling van je evenement is het organiseren van een workshop & lunch of diner in een. Leuk als teambuilding of gewoon als uitje. Je steekt samen met collega’s de handen uit de mouwen en gaat onder onze professionele begeleiding aan de slag met fantastische BBQ gerechten. Het niveau, lengte en ingrediënten zijn volledig zelf samen te stellen. We organiseren BBQ workshops voor bedrijven op locatie of in onze volledig ingerichte workshop ruimte in Roosendaal waar we groepen tot ongeveer 70 personen aan kunnen. Optioneel kun je er zelfs een inspirerende ruimte bij boeken voor een presentatie, vergadering of training. Lees meer over onze workshops en bekijk de workshop ruimte.

Ervaring

Het verzorgen van de mooiste BBQ caterings op locatie voor evenementen en bedrijven doen we al geruime tijd. Door onze horeca achtergrond is dit eigenlijk een tweede natuur voor ons. Bedrijven waar we eerder een mooi evenement voor hebben mogen neerzetten zijn zowel kleine als grote bedrijven:

Meer informatie of offerte voor je evenement in 2025?

Let op: voor 2024 zijn we in Nederland 🇳🇱 reeds volledig volgeboekt. Heb je een evenement in 2025, vul dan ondertaand formulier in en we komen er snel bij je op terug. In Belgie 🇧🇪 hebben we nog wel catering mogelijkheden voor dit jaar.

Stel je vraag aan ons