Zomer Experience

Niet ingeplande workshops
1 2 3 4 5
Ervaren

104,50

p.p.
Roosendaal
Nederland

0 data beschikbaar

Geen data beschikbaar voor deze locatie

Voor deze locatie is op dit moment geen datum beschikbaar. Laat je gegevens achter en we sturen je een (eenmalige) e-mail wanneer er weer nieuwe data beschikbaar zijn.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat gaan we doen?

Waar denk je aan bij een zomer masterclass? Wij aan frisse smaken en warme zomeravonden! Het is langer licht en de zon kan af en toe best aangenaam zijn, het is de perfecte tijd om de BBQ aan te slingeren. Met de warme zonnestralen op ons gezicht en een verfrissend briesje in de lucht, gaan we aan de slag met typische producten van de zomer!

Onze masterclasses veranderen met de seizoenen mee, zodat we je kunnen leren om met typische seizoensproducten de mooiste gerechten te maken. Wat mag je verwachten qua producten? Uiteraard het beste van de zomer! Denk aan sappig vlees met een zomers tintje, heerlijke schelpen en smaakvolle witvis, allemaal bereid met de frisse en lichte smaken die je zou verwachten op een zomerse BBQ. Of wat dacht van een Financierscake met lekker zomerse aardbeien!

Wat mag je verwachten

  • 4 gerechten die je uiteraard zelf gaat bereiden. Een mooie combinatie van vlees, vis en bijpassende garnituren
  • Ontdek de zomerse keuken en leer hoe je gerechten kunt bereiden die perfect passen bij het seizoen.
  • We werken met exclusieve en toegankelijke producten, een mooie mix.
  • Verschillende bereidingstechnieken om de lekkerste smaak te krijgen.
  • Wat zijn nou zomerse echte zomerse garnituren?
  • Tijdens deze masterclass werk je op een kamado
  • Leer nieuwe recepten en technieken die je thuis kunt toepassen voor jouw zomerse BBQ

Schelpdieren uit de wok
Met koud gerookte bouillon, zilte groenten en dragon.

***

In chorizoboter gebakken kabeljauw
Met groene asperges, gegrilde tomaat en tomaten hollandaise.

***

Picanha
Met geroosterde peulgroenten, gepofte krieltjes en bordelaisesaus

***

Financiercake
Met gele room, aardbeien en hazelnoten

Over de Zomer Experience

Deze masterclass is helemaal samengesteld om jou de ultieme zomerkriebels en inspiratie te geven zodat je thuis lekker aan de slag kunt met de lekkerste zomerrecepten op basis van nieuwe technieken. Schrijf je nu in voor de Zomer Experience! ☀️

Zelf doen staat in onze masterclasses centraal. We geloven dat actief bezig zijn in de keuken de beste manier is om te leren. Bij ons bereid je zelf alle gerechten, in plaats van dat je in groepjes verdeeld wordt en elk groepje een ander recept maakt. Met 5 uur de tijd en 4 gerechten om te bereiden, kunnen we veel behandelen en leer je ontzettend veel!

Tijdens deze 5 uur durende masterclass gaan we veel dieper op de mogelijkheden en bereidingstechnieken. Bij vrijwel elke masterclass maak je zelf 4 heerlijke gerechten. De theorie en basis van het werken met de kamado slaan we over en gaan direct aan de slag met uitgebreide recepturen en bereidingswijzen.

Dus laat je door ons meenemen in onze passie om jouw outdoor cooking skills naar een hoger niveau te tillen!

Nieuw: Gratis BXC schort t.w.v. €29.90 bij een workshop! 

Als je eerder een workshop bij ons gevolgd hebt, dan weet je dat je in één van onze schorten de mooiste gerechten staat te koken. Wat ons betreft, is een schort een mooi aandenken aan die leuke ervaring. Daarom krijg nu na het volgen van een workshop een gratis schort t.w.v. €29.90 mee naar huis krijgt! Het schort heeft een handige zak aan de voorkant en is verkrijgbaar in twee kleuren. Uiteraard met ons BBQ Experience Center logo erop.

Zoek je nog een origineel cadeau? Doe een workshop cadeau met onze workshop cadeaubon!

Praktische info

Per werkbank heb je de beschikking over een large kamado waarin je zelf alles gaat bereiden. We hebben 2 workshopruimtes welke gevuld zijn met ofwel de Big Green Egg of The Bastard. Vaak gebruiken we extra BBQ’s in de workshopruimte om veel tegelijkertijd te doen. Heb je een ander merk of nog helemaal geen kamado? Geen probleem en je bent van harte welkom uiteraard! De technieken kan je zeker thuis ook toepassen.

Hoe werkt het reserveren?

Je reserveert nu altijd voor minimaal 2 personen op een werkbank. Wil je met 3 personen aan één werkbank staan? Stuur ons een berichtje. Kies hier boven de gewenste datum. Met de knop ‘in winkelmand’ voeg je een product toe in je winkelmand (bovenin je scherm). Door op de winkelmand te klikken en je bestelling af te rekenen reserveer & betaal je voor de workshop. Hierna is je boeking bevestigd.

Geen verrassingen achteraf. Behalve de recepten 🙂

De prijs is all-in. Wij regelen alles, de workshops zijn inclusief alle accessoires die je nodig hebt, de beste kwaliteit ingrediënten en uiteraard de kamado’s. Ook zorgen we voor bijpassende drankjes zoals een goed glas wijn, bier of een frisje. We werken niet met een beperking in aantal consumpties. Onze chefs hebben echter altijd wel de verantwoordelijkheid om het drankgebruik samen met de veiligheid van alle deelnemers te waarborgen. Het gaat bij de workshop uiteraard wel om het (leren) koken 🙂

We leggen een hoop uit, inspireren je en nemen je helemaal mee in verschillende bereidingen. Bovendien krijg je de recepten die we maken thuis gestuurd na afloop zodat je het nog eens over kunt doen!

Locatie & parkeren

De workshops worden gehouden in het BBQ Experience Center. We hebben een volledig ingerichte workshopruimte gemaakt op de sfeervolle binnenplaats. Een grote overkapping met afzuiging zorgt ervoor dat we met alle weersomstandigheden lekker aan de slag kunnen! Mocht het wat frisser buiten zijn is het wel slim om je hierop te kleden. Het adres is Badhuisstraat 18, Roosendaal. Je kunt voor de deur gratis parkeren!

Maak er een weekend van!

Na de workshop in 10 minuten in een comfortabel bed ploffen? Geen zorgen hebben over wie er naar huis moet rijden? Boek een kamer bij hotel Tongerlo! We hebben een samenwerking opgezet waarbij je 20% korting krijgt op de overnachting. Dit fijne hotel ligt 8 minuten lopen vanaf BBQ Experience Center, midden in het centrum van Roosendaal. Ben je slecht ter been of heb je gewoon geen zin om te lopen is er een optionele shuttle service voor € 5 beschikbaar. Boek je kamer via de website van Hotel Tongerlo en vermeld “BBQEXPERIENCE” bij je reservering om de korting te krijgen.

Kleine lettertjes

Zoals ieder bedrijf ontkomen ook wij niet aan bepaalde voorwaarden.  Deze zijn niet spannend maar misschien wel goed om even door te nemen. Het belangrijkste is dat het natuurlijk niet fijn is om jezelf kort voor de workshop  af te melden, we hebben dan namelijk een plaats gereserveerd voor je en inkopen al gedaan. Je mag kosteloos annuleren tot 7 dagen voor aanvang

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle workshops en in het bijzonder artikel 17, welke je kunt vinden op de pagina algemene voorwaarden.

Zomer Experience Proef de sfeer

Zomer-Experience-14
Prima workshops die zeer professioneel en op een mooie locatie gegeven worden.

Wiechert ten Dolle Workshopdeelnemer Zomer Experience

Kamado-Experience-BE-7-6-23-76-scaled.jpg

Workshop Zomer Experience Is altijd inclusief

  • De allerbeste kwaliteit ingrediënten
  • Begeleiding van een professionele chef
  • Bijpassende drankjes zoals een mooi glas wijn, bier of een frisje
  • Geen verrassingen achteraf: all-in prijs!
  • Een prachtige locatie: oude jeneverstokerij de wenneker
  • Heel veel gezelligheid :)

Ontmoet Onze chefs

Het allerliefste wat wij doen is jou enthousiasmeren over het lekker koken buitenshuis. Wanneer dat gelukt is blijven we je uitdagen en helpen om steeds weer een hoger niveau te bereiken met je gerechten. Daar heb je ervaren chefs voor nodig. Chefs die niet alleen veel ervaring met BBQ hebben, maar eigenlijk met de gehele (buiten)keuken. Daarin zijn we uniek.

Leonard Slabbekoorn

Chef BBQ Experience Center

Leonard begon al vroeg in de horeca: op zijn 15e als afwasser en op zijn 17e ging hij de koksopleiding doen. Daarna ging hij fulltime aan de slag op verschillende plekken in Nederland, waaronder Breda en Rotterdam, maar vooral in zijn geliefde Zeeland. De laatste jaren was hij junior souschef in Middelburg.

Yannick-team-bxc

Yannick van der molen

Chef BBQ Experience Center

Voor Yannick is de keuken geen onbekend terrein, al sinds zijn 15e heeft hij bij verschillende keukens gewerkt en is hij doorgegroeid tot zelfstandig werkend kok. Hij krijgt het meeste energie van mensen inspireren en enthousiasmeren over koken. De match met BBQ Experience Center was dus snel gelegd. Je komt hem tegen in de showroom in Roosendaal of als chef bij één van onze workshops.

BBQ Experience Center. Home of BBQ!

Onze unieke
workshop locatie

In het BBQ Experience Center hebben we de sfeervolle binnenplaats omgetoverd tot een mooie proeftuin met een binnen/buiten workshop ruimte. Een deel is namelijk overkapt & verwarmt waardoor we ook in winter lekker door kunnen gaan!Hier kan je experimenteren met de verschillende BBQ’s en smaakmakers. We geven er onze workshop, regelmatig een demonstratie en de ruimte is tevens af te huren voor je privé evenement met vrienden of collega’s.

Informeer mij over nieuwe data van deze workshop

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.