Paneren
Neem drie diepe borden of schalen. In bord één gaan 4 eetlepels bloem en 4 eetlepels Braairub no. 1. In het tweede bord 4 losgeklopte eieren met 4 eetlepels Braairub no. 1. Het derde bord mag gevuld met de cornflakes en maak deze fijn. Zorg voor voldoende cornflakes om de kip doorheen te halen.
Haal de kipfilet achtereenvolgens door de gekruide bloem, dan het ei en als laatste door de fijne cornflakes. Leg de kip hierna voorzichtig in een schaal of braadslede.

Honing mosterdsaus
Als de barbecue rond de 180 graden Celsius blijft, leg dan de kip op het rooster en sluit hierna de barbecue.
Ondertussen kun je de honing mosterdsaus maken door de mayonaise, honing en mosterd met elkaar te mengen. Voeg het sap van 1 citroen toe. Snij het blad van de peterselie fijn en meng ook dit door de saus. Proef de saus en pas naar wens de smaak aan door onder andere een beetje peper en zout toe te voegen.

Snij de broodjes doormidden en leg deze naast de kip op de barbecue om ze ligt krokant te bakken.
Burgers krokante kip
Haal de broodjes van de barbecue als deze naar wens zijn. Controleer meteen de dikste krokante kipburger met je kerntemperatuurmeter. Bij 74 graden Celsius kun je ze met een tang er af halen.

Maak je broodje op met sla, plakjes komkommer en tomaat en één of misschien zelfs twee stukken kip. Schep er wat van de honing mosterdsaus over en maak je burger af met de andere deel van het broodje.

Serveer met bijvoorbeeld dikke friet en je maakt jong en oud aan tafel een blij mens!