Brouwland x BBQ Experience Center

Brouwen & BBQ

Bier brouwen, wijn maken en voedingsmiddelen inleggen. Het past perfect bij een fantastisch gerecht van de BBQ. Precies daarom zijn we een samenwerking met Brouwland gestart: we verenigen twee werelden. Samen bieden we je inspiratie, praktische tips en voordelen.

Met vestigingen in Nederland en België (mei ‘22), zorgen we voor jouw ultieme BBQ Experience. Wij snappen dat je niet zomaar een BBQ aanschaft; je wilt fantastische gerechten maken, experimenteren, lekker tafelen met vrienden en familie! Wij helpen je daarmee en zien de aankoop van een BBQ of accessoire dan ook als middel om jouw doel – smaakvolle gerechten bereiden en steeds beter worden – te bereiken.

We organiseren dagelijkse workshops, grootschalige evenementen, catering en schrijven veel recepten & praktische artikelen. In onze inspirerende showroom én online helpen 12+ chefkoks je graag met eerlijk advies. Zodat jij de juiste keuze maakt uit ons enorme assortiment, dat je al in een dag in huis kan hebben.

Kortingsactie speciaal voor klanten van Brouwland

In de verzendverpakking heb je een kortingsvoucher gevonden met een kortingscode en bedrag speciaal voor jou. Bewaar deze voucher goed en zet hem in vóór 1 augustus 2022 in onze webshop. Kies de producten die je wilt bestellen, in de winkelmand kun je jouw persoonlijke kortingscode invoeren door op “Kortingscode toepassen?” te klikken. Je ziet het bedrag direct verrekend worden. Veel plezier met je BBQ producten!

Wil je wekelijks de beste recepten & tips ontvangen?

Iedere week werken we hard aan een update met de beste recepten & praktische tips voor jouw als BBQ fanaat. Deelname aan deze mailing is volledig gratis, en je kunt je ieder moment uitschrijven.

Of lees alvast de laatste recepten & tips

Op onze website onder het onderdeel leer > recepten ga je de meest smaakvolle recepten vinden. Op zoek naar een bepaald product en kun je niet kiezen? We hebben ook tal van keuzehulpen beschikbaar. Onze klantenservice en chefs zit 7 dagen per week klaar voor je om al je vragen te beantwoorden. Vraag ze gerust om advies voor een bepaald product of zelfs een bereiding of recept.

Bekijk alles
Napoleon-Tomahawk

Reverse sear Tomahawk

Met heerlijke Cowboy butter🔥

Perzik-taartje-filip-recept

Perzikgalette

Just peachy 🍑

Stel je vraag aan ons