BBQ'en is meer dan alleen vis-, vlees- en vegetarische bereidingen met bijgerechten. Omdat een kamado zo veelzijdig is, kun je er met gemak een brood op bakken of desserts op maken. We vertellen je er graag meer over!

Mooi, lekker & makkelijk! 🥖

Breekbrood met camembert

Dit is zo’n gerecht dat je lekker op zondagmiddag op tafel kunt zetten om indruk te maken op je visite. Breek een stukje brood af, haal het door de zachte camembert heen en pak er bijvoorbeeld nog een krokant plakje bacon bij. Gewoon weer eens iets anders dan een kaasplankje of een schaaltje nootjes!

Bekijk het recept hier!

Appeltaart mét Jack Daniels🍎

Appeltaart uit de Dutch oven

Wat is nou een verjaardag zonder taart? Maar je houdt ook van BBQ’en, en daar is ook de perfecte combinatie in te vinden! Deze luxe appeltaart uit de Dutch Oven is groot genoeg voor 6 personen. Of 4. Of 2. Het is maar net hoe hard je iets te vieren hebt 😉. Een kop koffie met een punt appeltaart is op de meeste Nederlandse menukaarten vaak niet meer weg te denken en heeft in Nederland al een lange traditie. Er zijn zelfs kookboeken uit 1514 waar al een soort appeltaartrecept in terug te vinden is.

Bekijk het recept hier!

Spotlight-Appeltaart

Heerlijk bij de koffie!☕️

Cinnamon Rolls

Wat is dit lekker! Met suiker in alle elementen van het recept is dit wel een echte zoete lekkernij én caloriebom. Maar wat maakt dat uit!? Cinnamon rolls zijn te lekker en na een avondje barbecueën heb je áltijd nog wel plek voor een toetje als dit! Het bereiden van het deeg, de karamel en de vulling vraagt misschien eventjes wat tijd, maar het is prima voor te bereiden.

Bekijk het recept hier!

Cinnamon-rolls-spotlight

Wij hebben alle accessoires die je nodig hebt!

Accessoires voor bakken

Een versgebakken taart, een authentieke Italiaanse pizza met de perfecte bodem of een heerlijk zoet dessert uit je BBQ? Dat wordt een fluitje van een cent met deze accessoires.

Bekijk alle accessoires

 • Uitverkocht

  Butcher Paper Pink Smokin’ Flavours

  Rechtstreeks uit de USA!

 • UitverkochtSF666 Smokin-Flavours-Dutch-oven-31cm-Cast-Iron-Pre-Seasoned-Gietijzer-BBQ-Large

  Dutch Oven Smokin’ Flavours

  Ideaal voor jouw stoofpotje

 • Uitverkocht

  Pizzasteen met houder Smokin’ Flavours

  Italian or American style?

Personeel-charlotte

Geschreven door:

Charlotte laat iedereen graag kennis maken met de nieuwste recepten en zet de kennis van onze chefs om naar de tofste artikelen, recepten en tips voor jouw outdoor cooking adventure! Zij heeft een passie voor reizen en experimenteert dan ook graag met internationale recepten op de BBQ.

Bekijk team BBQ