We geven je graag een kijkje in onze keuken. Daarom delen we de favorieten van één van onze chefs. Vandaag lees je alles over Martijn!

Sinds november kun je Martijn tegenkomen bij één van onze workshops of in de showroom van Roosendaal. Al sinds 2009 is hij werkzaam in verschillende keukens als zelfstandig werkend kok en Souschef dus aan ervaring geen gebrek. Hij mag zichzelf ook Keurmeester roodvlees noemen! ”BBQ is een grote hobby van me, daarom is het een goede keuze om mijn passie voor BBQ door te geven aan iedereen die hierin geinteresseerd is.”

Lijkt jou dit ook tof? Bekijk dan onze vacature voor workshop chef / culinair adviseur. Wie weet ben jij binnenkort Martijn’s collega!

FIRE IT UP!

FAVORIETE BBQ

Ik ben erg gecharmeerd van de Vonken houtoven! Niet alleen geschikt voor pizza’s maar ook voor brood en andere lekkernijen. Én hij is hout gestookt, dat geeft ook een top beleving!

Bekijk alle Vonken Houtovens

MIJN FAVORIETE RUB

BESTE SMAAKMAKERS

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe smaken en de rubs van Angus & Oink zijn enorm divers! Er komt ook steeds weer iets nieuws bij. Daarom kan ik die lijn zeker aanbevelen.

Bekijk alles van Angus & Oink

FAVORIETE WORKSHOP

TIJD VOOR ACTIE!

Jou laten ervaren hoe tof de wereld van BBQ is en je laten zien hoe mooi en veelzijdig je kunt koken op een BBQ. Dat vind ik het leukst om te doen in één van onze basisworkshops. Je komt me daar regelmatig tegen als chef!

Bekijk onze workshops

DOUBLE TROUBLE CHICKEN!

FAVORIETE GERECHT

Ik vind het leuk om nieuwe gerechten te maken die ik nog niet eerder heb gemaakt. Daardoor blijf ik nieuwe smaken en technieken ontdekken. Het meest recente wat ik heb gemaakt is deze Double Trouble Chicken Burger!

Bekijk het recept

ROTATE IT BABY!

FAVORIETE ACCESSOIRE

Mijn persoonlijke must-have is het spit. Erg tof om andere bereidingen mee te maken dan het standaard grillen.

Bekijk alle spit accessoires

JOIN OUR TEAM! 🔥

Ben jij die culinaire adviseur die iedereen kan voorzien van eerlijk en passend advies? Ben jij die dol enthousiaste workshop chef die van iedereen een barbecue koning kan maken? Ben jij die altijd vrolijke kassamedewerk(st)er die iedereen met een goed gevoel naar huis laat gaan? Of ben jij iemand die altijd voor onze klanten klaar staat en elk probleem maar al te graag voor ze wil oplossen? Check onderstaande vacatures en join team BBQ!

Kijk voor alle openstaande vacatures

Personeel-charlotte

Geschreven door:

Charlotte laat iedereen graag kennis maken met de nieuwste recepten en zet de kennis van onze chefs om naar de tofste artikelen, recepten en tips voor jouw outdoor cooking adventure! Zij heeft een passie voor reizen en experimenteert dan ook graag met internationale recepten op de BBQ.

Bekijk team BBQ