Onze Culinair Adviseurs hebben stuk voor stuk liefde voor lekker eten. Dat is een gemeenschappelijke deler van ons allemaal, toch? Dit zijn de favorieten van onze Nederlandse chef: Wouter!

Na 12 jaar horeca-ervaring, waarvan vijf als sous-chef, kan hij zeggen dat de horeca echt zijn passie is. Hij heeft in de afgelopen jaren in zoveel mogelijk verschillende soorten keukens en restaurants gewerkt om zoveel mogelijk ervaring op te doen. Nou is het tijd om zich helemaal te verdiepen in de wereld van BBQ’s.

FIRE IT UP!

FAVORIETE
BBQ

Een hele avond met vrienden pizza bakken? Dat doe ik op de Ooni. Voor de meer high-end gebruiken, gebruik ik de Kamado Joe.

Bekijk de Ooni modellen

MIJN FAVORIETE RUB

BESTE
SMAAKMAKERS

De SPG Special Rub van Grate Goods. De combinatie van zout, zwarte peper en knoflook maakt echt alles lekker. Als je dit op je biefstuk gebruikt heb je echt een klassieke pepersteak.

Bekijk alle rubs

PERFECT VOOR PIZZA’S

ACCESSOIRE
ESSENTIALS

Een pizzasteen is een fantastische accessoire. Niet alleen om pizza’s op te maken, maar ook voor het bakken van brood.

Bekijk de pizzasteen

SHISH-KEBAB

MIJN SIGNATURE DISH

Shish-kebab van lamsnek met Black Pepper Glaze & Pita,  van de whisky & BBQ workshop 😉

Bekijk de whisky & BBQ workshop

SMOKE IT BABY!

FAVORIETE
TECHNIEK

Mijn favoriete rookhout zijn kers en olijf. Lekker mild, past bij rund, maar ook bij dingen die wat meer rook kunnen hebben. Zoals buikspek.

Lees alles over rookhout

JOIN OUR TEAM! 🔥

Ben jij die culinaire adviseur die iedereen kan voorzien van eerlijk en passend advies? Ben jij die dol enthousiaste workshop chef die van iedereen een barbecue koning kan maken? Ben jij die altijd vrolijke kassamedewerk(st)er die iedereen met een goed gevoel naar huis laat gaan? Of ben jij iemand die altijd voor onze klanten klaar staat en elk probleem maar al te graag voor ze wil oplossen? Check onderstaande vacatures en join team BBQ!

Kijk voor alle openstaande vacatures

Geschreven door:

Bekijk team BBQ