De Masters Expo presenteert jaar na jaar fantastische merken. Dit jaar zijn we erbij samen met Grillzimmer, het exclusieve buitenkeuken merk wat we importeren uit Duitsland. We delen de stand met Big Green Egg, welke zo aardig zijn geweest om ruimte op de stand te maken voor ons. Op de stand geven we Big Green Egg demonstraties en natuurlijk met de Grillzimmer keuken. Ben jij er ook bij?

Over Grillzimmer

Grillzimmer is een exclusieve, modulaire, hoogwaardige buitenkeuken oplossing waarmee je moeiteloos jouw ideale buitenkeuken creëert. Door modules met een BBQ, koeling, wasbak en een kookplaat te combineren wordt jouw persoonlijke droom werkelijkheid.

Er zijn veel redenen om een buitenkeuken te kiezen van Grillzimmer. De keuken past zich aan elke omgeving aan. Door zijn moderne uitstraling past hij zeer goed bij de trendy Bauhaus-stijl en strakke tuinen. Maar het past ook perfect in andere omgevingen, of het nu een landhuis is of zelfs in een eerder klassieke omgeving, de buitenkeuken van Grillzimmer slaat altijd een goed figuur.

Over Big Green Egg

Dankzij de Big Green Egg is outdoor cooking naar een nieuw level gebracht. Gemaakt van alleen het beste keramiek is de Big Green Egg sinds 1974 een ontzettend populaire kamado. Geniet samen met vrienden en familie van verse ingrediënten en verschillende, spannende bereidingen. Grillen, bakken, stomen, wokken of roken; je smaakpupillen zullen overtroffen worden. Ook is de Big Green Egg uitermate geschikt voor low and slow bereidingen. Dankzij de perfect regelbare temperatuur is de Big Green Egg dé partner voor alle culinaire bereidingen. Kies voor kwaliteit van leven, generatie op generatie.

Over Masters Expo

De twintigste (!) editie van de beurs beslaat een oppervlakte van 40.000 vierkante meter. Circa driehonderdvijftig exposanten uit bijna twintig verschillende branches participeren. Van botenbouwers tot uitblinkers op het gebied van duurzaamheid, van de beste horlogemakers tot grote projectontwikkelaars, tot de specialisten op het gebied van outdoor cooking.

Bezoek ons op MASTERS EXPO. Van 18 t/m 22 november 2021 in RAI Amsterdam: MASTERS EXPO – The Forward Edition.

Koop nu je tickets voor MASTERS EXPO hier!

Joey Buys

Geschreven door:

Geniet van het leven, dáár hoort BBQ bij! Als eigenaar van het BBQ Experience Center gaat hij maar al te graag in gesprek met je, want kennis delen, dat is waar hij het bedrijf ooit voor in het leven heeft geroepen.

Bekijk team BBQ