Technisch dienstverlener PatRon uit Etten-Leur en BBQ Experience Center slaan dit jaar de handen ineen en daar kun jij van profiteren! BBQ liefhebber Patrick van PatRon, is namelijk hard op zoek naar Onderhouds- en Storingsmonteurs en heeft daar in samenwerking met ons een mooie actie voor bedacht.

Monteurs gezocht voor technisch onderhoud en storingsdiensten

Werk je op dit moment als Onderhouds- of Storingsmonteur en zijn jouw dagen iedere dag hetzelfde? Zou je wel wat meer diversiteit en uitdaging in je werk willen? Dan is PatRon het bedrijf voor jou! PatRon is opgericht door techniek liefhebbers Patrick van Verseveld en Ron Hartman. Samen hebben zij meer dan 25 jaar ervaring in de maakindustrie en het onderhoud. Het bedrijf verzorgt het technisch onderhoud bij tal van bekende nationale en internationale productiebedrijven binnen en buiten de regio. Als PatRon Monteur zorg je er op zowel elektrisch als mechanisch vlak voor dat de productieprocessen van verschillende opdrachtgevers goed kunnen blijven draaien. Daarbij krijg je een goed salaris, auto van de zaak en kom je in een klein en hecht team te werken.

Krijg een barbecue van 3000 euro cadeau!

Om je het werken bij PatRon nog aantrekkelijker te maken, hebben we gedurende heel 2022 een geweldige actie voor je. Want treed je in dienst bij deze leuke organisatie, dan kun je na je proeftijd een barbecue twv 3000 euro bij BBQ Experience Center uit komen zoeken! Je hebt de keuze uit de Big Green Egg large of een OFYR vuurschaal inclusief de nodige accessoires. Een top cadeau voor heel veel gezellige uurtjes.

Meer informatie en solliciteren

Ben je nieuwsgierig geworden naar meer informatie over PatRon en deze vacature? Ga dan naar de website van PatRon en lees alles over de functie, het bedrijf en de actievoorwaarden. Hier kun je ook solliciteren. We hopen je snel een barbecue te kunnen overhandigen in ons BBQ Experience Center!

Joey Buys

Geschreven door:

Geniet van het leven, dáár hoort BBQ bij! Als eigenaar van het BBQ Experience Center gaat hij maar al te graag in gesprek met je, want kennis delen, dat is waar hij het bedrijf ooit voor in het leven heeft geroepen.

Bekijk team BBQ