- Herkomst Ierland
- Ras Black Angus
- Voer Gras
- Formaat Ca. 250 gram of 1 kg
- Gekoeld en per koerier naar je verzonden
- Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag thuisbezorgd
- Thuiswinkel waarborg keurmerk
- Klanten geven ons een 9,2/10
- Beste tuin webwinkel van Nederland 2024
Dit product wordt ingevroren geleverd
Met een speciale invriesmethode wordt dit product supersnel ingevroren, hierdoor is er nagenoeg geen kwaliteitsverlies en zorgen we voor een duurzaam resultaat. Je kunt dus gerust dit ingevroren product bestellen!
Wat zeggen onze klanten?
“Het vlees was beter verpakt dan ik bij andere webshops had ervaren en kwam diepgevroren aan.” – Rutger
“Perfecte service! Het vlees was van goede kwaliteit.” – Dennis
“We hebben heerlijk gegeten. Dit soort vlees haal je niet bij de supermarkt.” – Peter
Meer weten over de entrecote?
De entrecote komt van de dunne lende. Dit is het stuk boven op de rug die van de voorpoten tot de achterpoten loopt, de entrecote kom meer van het achterste gedeelte van de lende welke minder beweegt en ook malser is.
De entrecote is een mooie steak, zeker bij de rassen met een mooie vetmarmering en stevige vetkap. Het lekkerste vind ik om deze te arrosseren in een skillet. Door in een warme gietijzeren pan de vetkap langzaam te laten smelten kun je vlees in zijn eigen vet deels bereiden. Wanneer de vetkap mooi krokant is, voeg ik een klontje roomboter toe en wat rozemarijn, tijm en gekneusde knoflook. Door deze boter constant over je entrecote te lepelen wordt het vlees ontzettend mooi qua smaak, malsheid en gelijke garing!
- Rare 48ºC
- Medium 51ºC
- Well-done 58+ºC
Lekker om bij te drinken
Smaakt goed bij deze entrecote
Voché Crianza – Een stevige rode wijn met rood fruit in de hoofdrol en een vleugje kruidnagel, maar met een frisse lange afdronk. De frisse smaken passen erg goed bij een gegrilde/gerookte steak.
De Dikkere Prins #2 de Magistraat – Een West coast IPA die licht bitter maar wel lekker moutig is van het Zamba hop, deze IPA past erg goed bij gegrild rood vlees en door het gebruik van een beetje grof zeezout over je entrecote combineert deze zeer mooi met de IPA.