Afgelopen jaren hebben we als BBQ organisatie verschillende initiatieven uitgebracht, waaronder deze webshop. Het bijhouden van meerdere webshops brengt de nodige complexiteit met zich mee wat zich niet direct vertaald in een betere service voor jou. Omdat we iedere dag hard werken aan de ultieme klantbeleving en we dit erg belangrijk vinden hebben we besloten dat we vanaf 7 juni 2021 met één merk doorgaan, en dat is BBQ Experience Center.

Er verandert (vrijwel) niets

Voor jou verandert er (vrijwel) niets. In de webshop van BBQ Experience Center worden namelijk alle producten aangeboden die ook in deze webshop staan. Daarnaast zijn er nog veel meer producten beschikbaar, en zijn er bijvoorbeeld veel meer recepten en tips beschikbaar. We blijven met dezelfde mensen werken, dezelfde mensen helpen je met je vraag en dezelfde mensen sturen met alle liefde je product naar je op. Garantie op producten blijft onveranderd: je hebt deze bij ons gekocht, en dat blijft zo.

Wat betekent dit voor mij?

Het belangrijkste is dat wij je straks beter kunnen helpen. Door het centraliseren van systemen zorgen we voor een betere service.

  • Je bestellingen en facturen zijn per 7 juni niet meer voor jou inzichtelijk via ‘Mijn Account’. Deze worden niet overgezet. Facturen en bestelbevestigingen heb je in je mailbox zitten. Je kunt ze tot 7 juni downloaden naar je computer.
  • Op de website van BBQ Experience Center dien je een nieuw account aan te maken. Dit is binnen 1 minuut gedaan.
  • Wanneer je vanaf 7 juni deze website bezoekt, wordt je automatisch doorverwezen naar BBQ Experience Center.

Jouw outdoor cooking adventure

Een BBQ koop je niet om een BBQ te kopen. Je wilt fantastische gerechten gaan maken. Experimenteren. Nieuwe technieken ontdekken. Lekker tafelen met vrienden en familie. Dat snappen wij.

Wij helpen je daarmee en zien de aankoop van een BBQ – waar we je uiteraard heel goed mee kunnen helpen – slechts als middel om het doel te bereiken. Het doel is smaakvolle gerechten bereiden en deze steeds een stukje beter maken.

Hier organiseren we dan ook veel initiatieven om jou beter te leren BBQen. Denk aan workshops, evenementen en het delen van inspirerende recepten & tips. Bij ons klop je net zo makkelijk aan met een vraag over een bereiding als over een product.

Nieuw: livestreams in 2021

Met ruim 300.000 kijkers vorig jaar naar de livestreams kunnen we er eigenlijk niet omheen: hier moet en zou een vervolg op komen. En dat gaan we doen! We hebben een super tof programma in elkaar gezet van 10 extra livestreams waarin we je meenemen in de wereld van de kamado. Met goede uitleg voor beginners tot smaakvolle inspiratie voor gevorderden. Dit wil je niet missen! Aanmelden kan via deze pagina.

Heb je nog vragen?
Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Team BBQ Experience Center

Joey Buys

Geschreven door:

Geniet van het leven, dáár hoort BBQ bij! Als eigenaar van het BBQ Experience Center gaat hij maar al te graag in gesprek met je, want kennis delen, dat is waar hij het bedrijf ooit voor in het leven heeft geroepen.

Bekijk team BBQ