Ben je startende en wil je leren BBQen of weten welke BBQ goed bij je past? Maak je al een tijdje de mooiste gerechten en ben je toe aan verse inspiratie? Kom op 21 mei naar het BBQ Experience Center, we gaan de grootste BBQ workshop van Europa organiseren ?!

Tal van merken zijn aanwezig en organiseren inspirerende workshops, kennissessies en demonstraties. Van beginner tot kolen expert, van de perfecte hamburger tot culinaire invulling, er worden de hele dag op verschillende niveau’s losse sessies georganiseerd waarbij je kunt aansluiten.

Je gaat sowieso geïnspireerd en met een volle maag naar huis. Naast alle leerzame activiteiten die georganiseerd worden is er namelijk nog voldoende ruimte voor de lekkerste proeverijtjes die je van een BBQ evenement mag verwachten. Wil je niet meedoen aan workshops en gewoon lekker rondkijken ben je meer dan welkom en ga je zeker een mooie dag hebben.

De verdere aankleding is zoals je op een evenement van ons gewend bent. Denk aan een goed gevulde bar, live muziek en activiteiten voor de kids. Neem het gezin dus gerust mee en we maken er samen weer een gezellige dag van!

Bekijk zeker even de foto’s van de vorige editie van Burn, het Winter BBQ Festival.

Burn festival ? is een terugkerend BBQ evenement georganiseerd door het BBQ Experience Center. Samen met andere BBQ specialisten die we uitnodigen brengen we een dag vol inspiratie, vermaak en smaak! Dit is alweer derde editie van Burn!

Zie ook het Facebook evenement en geef aan dat je erbij bent!

Zet in je agenda:

Burn festival | workshop editie
De grootste BBQ workshop van Europa
Inspiratie – Proeverij – Leerzaam

– 21 mei 2020 (hemelvaartsdag)
– Gratis entree
– @ BBQ Experience Center

Zie ook het Facebook evenement en geef aan dat je erbij bent!

Joey Buys

Geschreven door:

Geniet van het leven, dáár hoort BBQ bij! Als eigenaar van het BBQ Experience Center gaat hij maar al te graag in gesprek met je, want kennis delen, dat is waar hij het bedrijf ooit voor in het leven heeft geroepen.

Bekijk team BBQ