Ben je startende in jouw outdoor cooking adventure en wil je weten welke BBQ goed bij je past? Maak je al een tijdje de mooiste gerechten en ben je toe aan verse inspiratie? Kom op 18 december 2022 naar het BBQ Experience Center Leuven voor het BURN festival! Dit keer voor een speciale "on ice" editie, het belooft weer een geweldig feest te worden!

Wat mag je verwachten?

Van start tot finish BBQ. We nodigen de tofste merken uit om demonstraties te komen geven waarvan je uiteraard lekker kunt proeven. Er worden diverse activiteiten georganiseerd, allemaal in een winters jasje. Er is zelfs een indoor schaatsbaan waarvan we hebben gehoord dat daar een schaatsende BBQ overheen gaat. Veel van de activiteiten vinden binnen plaats, weer of geen weer, het belooft weer een enorm feest te worden!

Een drankje haal je aan de bar, de DJ en band spelen toffe muziek en zorgen voor een gezellige sfeer. Kom gerust met het hele gezin want ook aan de kids is gedacht.

Bezoek onze Belgische website voor alle informatie

Praktische informatie

Datum: 18 december 2022
Tijden: 11:00 – 17:00
Locatie: BBQ Experience Center, Pastorijstraat 7, Herent
Parkeren: gratis & nabij de Vitalac site
Toegang: gratis

Bezoek onze Belgische website voor alle informatie

Geschreven door:

Door en door BBQ is een goede omschrijving voor Andres. Voordat hij de rol van vestigingsmanager op zich nam was hij actief in BBQ catering en als demochef voor BBQ merken. De kennis die hij heeft deelt hij maar al te graag in de showroom of tijdens een van de workshops in Leuven.

Bekijk team BBQ