“Time flies when you’re having fun”….⏰ Er is alweer een jaar voorbij waar we op terug kunnen kijken. Er is in 2022 veel gebeurd, zo is BBQ Experience Center het afgelopen jaar ontzettend gegroeid met veel nieuwe collega’s, is er een tweede BBQ Experience Center geopend🔥 en zijn wij tijdens een spannende Award uitreiking benoemd tot dé webwinkel van het jaar in de categorie tuin! 🍾  Er is veel om op terug te kijken, wat zijn jullie hoogtepunten van BBQ Experience Center? Hier alvast die van ons.

BBQ Experience Center, dé beste tuin webwinkel van 2022

Laten we gelijk starten met een echte knaller, in juni vond in Grand Hotel Huis ter Duin de Shopping Awards plaats. Tijdens een spannende uitreiking, met Joey en Boy in een strakke smoking gestoken, kwam het hoge woord eruit: BBQ Experience Center is dé webwinkel van het jaar in de categorie tuin! Wat een eer, wat een presentatie en wat zijn wij trots!

Uitgeroepen tot FD Gazelle 2022 🚀

BBQ Experience Center is voor de derde keer keer in het drie-jarig bestaan van het merk uitgeroepen tot FD Gazelle. Het laat zien dat we financieel gezond zijn met een snelle, maar verantwoorde groei.

Gazellen kunnen hard lopen met snelheden tot 100 km/h en zijn enorm wendbaar. Ze leven in kuddes, zijn sociaal en worden fijnproevers genoemd.  Prima gelijkenissen met ons team. We zijn dan ook trots dat we wederom zijn uitgeroepen tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland door Het Financieele Dagblad.

Nominatie beste BBQ Boek

Eerder dit jaar is Het Ultieme Kamado Boek genomineerd voor beste BBQ boek van 2022. Het Ultieme Kamado Boek is misschien niet verkozen tot beste BBQ boek, maar wij zijn zeker trots op deze nominatie. Samen met Zowie hebben we er dan ook hard aan gewerkt!

Nieuwe showroom geopend in Leuven

Wauw, op 1 mei 2022 hebben wij op de Vitalac site in Herent nieuwe vestiging geopend! Met een knallend openingsevenement zijn we met onze eerste Belgische store met open armen ontvangen. Met meer dan 2500+ bezoekers, heerlijke BBQ bites, drankjes, demonstraties, een DJ, springkussen en natuurlijk met veel advies kunnen we wel van een groot succes spreken.

LeuvenNominatie beste nieuwe retailer België

Met de nieuwe showroom in Leuven waren wij aangedragen én genomineerd voor de Salesforce Newcomer Retail Award! Wat een vliegende start was dat en wat een energie! We hebben misschien niet gewonnen, maar om genomineerd te worden voor deze Award is zeker al een presentie! Dit hebben we dan ook zeker te danken aan het harde werk van Andres en het Belgische top team!

BURN Festival🔥

Ook het BURN Festival mag ook zeker niet ontbreken in dit lijstje. Met alleen dit jaar al 4 edities.🤩 Met een knallend openingsevenement bij onze nieuwe showroom in Leuven, BURN festival in Roosendaal op Hemelvaartsdag, een winterse editie in november en een BURN on ICE in december, hebben wij in ieder geval enorm genoten.

Het blijft een beleving om met het team zo’n fantastisch evenement op te zetten! We willen iedereen die langs is gekomen ontzettend bedanken en hopen jullie nog veel vaker te mogen verwelkomen! Houd onze sociale en website in de gaten voor toekomende BURN Festivals🔥

Team BBQ is verdubbeld

Met een FD Gazelle in onze zak, zijn wij niet alleen financieel gezond, maar blijven wij vooral snel en gezond groeien. Zo is ons team dit jaar niet alleen gegroeid, maar zelfs verdubbeld! Met nog steeds verschillende vacatures vrij en een snel groeiend bedrijf, blijft het team groeien. We zijn benieuwd hoe groot het team is aan het eind 2023. 😉

Warehouse geopend / nieuw kantoor

Met de verdubbeling van het BBQ team, groei van het bedrijf en een nieuwe vestiging in Leuven, kon ons BXC warehouse niet achterblijven. Dit jaar is er een nieuw warehouse van maar liefst 2600 m² geopend en is er ook een nieuw kantoor gekomen gericht op de groei van het team! We konden niet meer met zijn allen op het kantoortje in de showroom 😉

Een fantastisch resultaat van het harde werken van het team en uiteraard het support van jullie als onderdeel van onze community!

BEDANKT!

Personeel-charlotte

Geschreven door:

Charlotte laat iedereen graag kennis maken met de nieuwste recepten en zet de kennis van onze chefs om naar de tofste artikelen, recepten en tips voor jouw outdoor cooking adventure! Zij heeft een passie voor reizen en experimenteert dan ook graag met internationale recepten op de BBQ.

Bekijk team BBQ