Het is feest bij ons op kantoor want gisteren wonnen we de Shopping Award voor Beste webwinkel van Nederland 2024 in de categorie Tuin! Reden voor een feestje. En niet alleen voor ons, maar ook voor jullie. Daarom alléén vandaag op vrijdag 29 maart 10% korting op alle accessoires 🥳🎉! .

We willen jullie nogmaals bedanken voor het stemmen op BBQ Experience Center. Mede door jullie zijn we (wederom) uitgeroepen tot Beste tuin webwinkel van Nederland 2024. Daarom vieren we dit feestje vandaag graag met jou!

De actie is alleen vandaag op vrijdag 29 maart en zowel geldig op de webshop als in onze showrooms. Kom je langs in de showroom? Dan wordt je ontvangen met een glaasje champagne! Shop je online? De 10% korting wordt tijdens het afrekenen van een accessoire direct verrekend.

De korting is geldig op alle accessoires!*

*Deze korting geldt niet voor BBQ’s, buitenkeukens, ons food assortiment, workshops, BBQ boeken (wetgeving laat niet toe om daar korting op te geven) en cadeaubonnen. Ook is deze korting niet geldig op reeds afgeprijsde producten.Shopping-awards-2024

Joey Buys

Geschreven door:

Geniet van het leven, dáár hoort BBQ bij! Als eigenaar van het BBQ Experience Center gaat hij maar al te graag in gesprek met je, want kennis delen, dat is waar hij het bedrijf ooit voor in het leven heeft geroepen.

Bekijk team BBQ