Het is zover! We gaan open met onze vestiging nabij Leuven. Dit gaan we op 1 mei 2022 groots vieren met een supertof evenement. We nodigen je van harte uit om te komen proeven, kennis maken, geïnspireerd te worden, advies te krijgen.. of gewoonweg om te genieten van deze prachtige dag met een drankje van onze bar onder genot van een zomerse beat.

Wat mag je verwachten?

Het evenement zal einde voormiddag opstarten en einde namiddag eindigen. Er worden door de verschillende aanwezige BBQ brands hapjes als proeverij uitgedeeld en demonstraties gegeven. Een drankje haal je aan de bar. De DJ is aanwezig voor de zomerse vibes. En ook aan de kids is gedacht met entertainment en een springkasteel!

Praktische informatie

Datum: 1 mei 2022
Tijden: 11:00 – 17:00
Locatie: Pastorijstraat 7, Herent (Vitalac site), Belgie
Entree: gratis
Parkeren: gratis & nabij de Vitalac site

Wil je niets missen?

Laat dan hieronder je gegevens achter en we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom dit evenement!

"*" geeft vereiste velden aan

Social media

Geef bij Facebook evenent aan of je erbij bent, en nodig al je vrienden uit!

Volg onze Belgische accounts op Facebook en Instagram.

Sfeerimpressie

Wat je zoal mag verwachten? Teveel om op te noemen! Check hieronder de foto’s van een van onze laatste evenementen in de vestiging Roosendaal.

Joey Buys

Geschreven door:

Geniet van het leven, dáár hoort BBQ bij! Als eigenaar van het BBQ Experience Center gaat hij maar al te graag in gesprek met je, want kennis delen, dat is waar hij het bedrijf ooit voor in het leven heeft geroepen.

Bekijk team BBQ