Shoppen bij ons is niet alleen leuk, maar ook veilig! We zijn trots om te melden dat we zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg. Afgelopen periode zijn we flink door de molen gehaald op het gebied van oa wet- en regelgeving, veiligheid, privacy en financiële stabiliteit. Met vlag en wimpel geslaagd natuurlijk en we kunnen ons voegen bij dé organisatie die zich inzet voor jou als consument.

Wat is Thuiswinkel Waarborg?

Thuiswinkel Waarborg is hét kwaliteitskeurmerk voor online winkelen. Inmiddels hebben meer dan 2.200 webwinkels zich bij ons aangesloten, waaronder bol.com, Coolblue en Wehkamp. Bekijk ons certificaat.

De zekerheden van Thuiswinkel Waarborg

Je kunt erop rekenen dat webshops met het Thuiswinkel Waarborg veilige shops zijn die eerlijk handelen. Ze voldoen aan strenge eisen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Daarom wordt ons keurmerk door de Consumentenbond ondersteund.

 1. Helder aanbod: elk(e) product en dienst heeft een duidelijke omschrijving die overeenkomt met de werkelijkheid.
 2. Overzichtelijk bestelproces: het bestelproces verloopt via eenduidige stappen. Het is duidelijk wat je bestelt voordat je een aankoopverplichting aangaat en je krijgt nog een kans om je bestelling te corrigeren vóór je hem plaatst.
 3. Prijzen zijn duidelijk: je wordt goed geïnformeerd over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzend-, betaal-, polis- of administratiekosten. Dus geen onaangename kosten achteraf.
 4. Je weet bij wie je winkelt: de contact- en vestigingsgegevens zijn gecontroleerd en staan duidelijk op het Thuiswinkel Waarborg-certificaat.
 5. Veilige betaalomgeving: wanneer je een betaling doet in de webshop, verloopt dit proces via een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat.
 6. Zorgvuldige omgang met je persoonsgegevens: onze leden hebben een maximale inspanningsverplichting om te zorgen voor veilig transport, veilige verwerking en veilige opslag van persoonsgegevens. Bovendien kun je je eenvoudig afmelden voor commerciële e-mails.
 7. De Consumentenbond ondersteunt de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel
 8. Bedenktijd van minimaal 14 dagen: het Thuiswinkel Waarborg garandeert dat leden de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen naleven. Lees wat je kunt doen in de bedenktijd en welke uitzonderingen er in de wet zijn
 9. Producten (deels) achteraf betalen: je krijgt de mogelijkheid om een deel van het aankoopbedrag achteraf of bij aflevering te betalen.
 10. Gedegen klachtenbemiddeling: mocht je er met ons niet uitkomen (kleine kans 😇) kun je via Thuiswinkel gratis verder met klachtenbemiddeling en met een onafhankelijke geschillencommissie. Thuiswinkel.org staat tot een bedrag van € 10.000,- per uitspraak garant voor de nakoming van de uitspraken.
 11. Beveiliging van persoonsgegevens: veiligheid is een belangrijk thema voor webwinkels en hun klanten, zeker als het om persoonsgegevens gaat. Wij worden regelmatig getoetst op veiligheid van persoonsgegevens en gescreend op veel voorkomende kwetsbaarheden.
Joey Buys

Geschreven door:

Geniet van het leven, dáár hoort BBQ bij! Als eigenaar van het BBQ Experience Center gaat hij maar al te graag in gesprek met je, want kennis delen, dat is waar hij het bedrijf ooit voor in het leven heeft geroepen.

Bekijk team BBQ