Naar aanleiding van de méér dan geslaagde workshop bbq & whisky op Ardbeg Day 2019 spraken we meteen al af dat we hier een vervolg aan moesten geven. De eerste datum op 23 november zat al snel vol, hierom is er een tweede datum op 18 januari bijgekomen!

Op zaterdag 23 november 2019 en 18 januari 2020 organiseren we een BBQ & Whisky workshop. Een avondvullend programma waarin je vooral zélf aan de slag zult gaan met Big Green Egg’s en Kamado’s etc., waar je de fijne kneepjes van het barbecuen leert, gaat genieten van zelf bereid eten én waar we tussendoor gaan genieten van prachtige whisky’s gepresenteerd door DH17! Het beste van 2 werelden; eten & whisky drinken… Helemaal top!

Over DH17

DH17 staat voor topkwaliteit, voor Genieten met een hoofdletter G, voor ‘Het Goede Leven’… DH17 is een dranken speciaalzaak gespecialiseerd in sterke dranken en wijnen. Met meer dan 800 soorten whisky, 100 soorten rum, 75 soorten cognac, 75 soorten gin en héél veel andere dranken als wodka, likeuren en jenevers zullen wij u versteld doen staan. Daarnaast hebben wij een prachtig en ruim wijnassortiment, zijn we gespecialiseerd in champagnes en verkopen wij luxe frisdranken (tonic, mixers etc.)

Over BBQ Experience Center

Mensen enthousiasmeren om met buiten koken te starten en vervolgens helpen om gerechten op een hoger niveau te krijgen. Hier doen we alles voor, dit is onze passie! De naam BBQ Experience Center zegt het al, een uniek BBQ concept vol met beleving. Mensen enthousiasmeren om met buiten koken te starten en vervolgens helpen om gerechten op een hoger niveau te krijgen. Met deze grote passie, kennis en enthousiasme word je meegenomen in de wereld van barbecue. Een oude jenever fabriek is omgebouwd tot showroom, keuken en workshopruimte voor alles op het gebied van buiten koken.

Praktische informatie

Kosten voor deze workshop bedragen € 79,99 per persoon en kaarten zijn te bestellen via de webshop van DH17 of te koop in de winkel van DH17.

Datum: 23 november 2019 & 18 januari 2020
Tijd: 18:00 – Ca. 22:30 uur
Kaarten: € 79,99 per persoon, te koop in de winkel van DH17 & hier te bestellen
Lokatie: BBQ Experience Center, Badhuisstraat 18 te Roosendaal
Meer informatie op de website van DH17

Joey Buys

Geschreven door:

Geniet van het leven, dáár hoort BBQ bij! Als eigenaar van het BBQ Experience Center gaat hij maar al te graag in gesprek met je, want kennis delen, dat is waar hij het bedrijf ooit voor in het leven heeft geroepen.

Bekijk team BBQ