Vorig jaar wonnen we de Shopping Awards voor beste Nederlandse webwinkel in de categorie tuin! Een mooie erkenning van het harde werk van het team. Een team wat zich continu inzet zodat jij prachtige gerechten kunt maken.

Maar goed, genoeg over ons. Laten we het over jou hebben! Want zonder jou zouden we niet zijn waar we nu zijn. Jij bent de reden waarom we dag in dag uit hard werken om de beste BBQ-ervaring te bieden. Of je nou een beginneling bent of een echte BBQ-pro, wij willen dat je het beste uit je BBQ-tijd haalt. Hoe haal je het beste uit je BBQ tijd? Door geweldige, smaakvolle gerechten te maken. Dus wij zijn er om je daarmee te helpen.

Ons doel bij BBQ Experience Center is om jou de best mogelijke outdoor cooking ervaring te geven. We geloven namelijk dat koken op de BBQ niet alleen lekker is, maar ook een onvergetelijke beleving.

En we gaan nog verder! Dit jaar willen we namelijk opnieuw winnen. Joey geeft je in deze video een een kijkje in onze keuken en laat zien waar het BBQ-team het hele jaar door aan het werk is en waarom zij juist jouw stem verdienen!

Help je ons door je stem uit te brengen?

Maar we hebben jouw hulp nodig! Dit jaar willen we wéér winnen! Help je ons door je stem uit te brengen? Dit kan tot 28 februari.

Stemmen kan binnen 1 minuut:

1) Ga naar www.bbqexperiencecenter.nl/stemmen
2) Vul je beoordeling en een geldig e-mailadres in
3) Vergeet niet om je stem definitief te maken via de bevestigingslink in de mail die je ontvangt!

Waarom we jouw stem verdienen?

Ons doel is niet verkoop van producten, maar jou helpen bij jouw outdoor cooking adventure. We doen er alles aan om de gerechten die jij thuis maakt zo smaakvol mogelijk te maken. Verkoop van producten is een van de middelen om dat doel te bereiken voor ons, maar veel belangrijk nog: we hebben alles in huis om jou ook de skills, know how en een flinke dosis inspiratie te geven. We hebben dan ook 20 professionele chefs rondlopen die niets anders willen dan samen met jou de lekkerste gerechten creëren.

Je ontmoet deze chefs in de Experience Centers tijdens workshops, evenementen of gewoon in de showroom. Online ontmoet je ze in de lekkerste recepten, informatieve artikelen en video’s. En ze zitten ook gewoon bij de collega’s van de klantenservice. Die benader je bij ons niet alleen voor een service vraag, maar ook met culinaire vragen zoals ik heb een fantastische picanha op de bbq liggen, welke kerntemperatuur was het ook alweer? Kun je helpen met deze bereiding? En dat 7 dagen per week.

Wat we in de video laten zien:

🔥Dagelijks hebben onze warehouse helden maarliefst 700 kg houtskool in handen en pakken ze honderden bestellingen in zodat jij lekker op tijd kunt grillen!
🔥 Onze collega’s van klantenservice zitten 7 dagen per week klaar voor al je vragen. Niet alleen over bestellingen, maar ook over de gerechten die je kunt maken. Een chef als hulplijn is bij ons altijd dichtbij!
🔥 Bij ons tref je geen verkopers, maar echte horeca chefs. Ze geven al hun kennis prijs in onze workshops en ze staan voor je klaar in de showroom om jou te helpen een tof gerecht te maken. Dat doen we niet alleen in Nederland, maar ook in Leuven bij onze tweede vestiging!
🔥 Onze marketing ninja’s zorgen ervoor dat jij beschikt over de kennis van onze chefs door de recepten op onze website, video’s en toffe artikelen. Ook zorgen zij ervoor dat de website iedere dag een stukje beter wordt. Dat doen we op basis van jouw input via het klantenpanel: wij gaan aan de slag met wat jij belangrijk vindt!
🔥 Dankzij de inspanningen van al onze teams zijn we in staat geweest om het afgelopen jaar Team BBQ te laten groeien tot 45 collega’s

Stem hier! 

Alvast heel erg bedankt voor het stemmen namens jouw Team BBQ!

Personeel-charlotte

Geschreven door:

Charlotte laat iedereen graag kennis maken met de nieuwste recepten en zet de kennis van onze chefs om naar de tofste artikelen, recepten en tips voor jouw outdoor cooking adventure! Zij heeft een passie voor reizen en experimenteert dan ook graag met internationale recepten op de BBQ.

Bekijk team BBQ