15,99
Helaas, niet op voorraad 😔
- Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
- Klanten geven ons een 9,2/10
Veelgestelde vragen
Dit is een boek geschreven door Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas waarin ze je leren hoe je het hele jaar door kan barbecueën op kleine ruimtes met behulp van een hibachi of een kettlebbq.
Een hibachi (of shishirin) is een kleine open grill die je op tafel kan zetten, ideaal voor kleine grill-gerechtjes. Met bepaalde technieken kan het ook gebruikt worden om grotere stukken vlees te grillen.
Een kettlebbq wordt beschreven als een allrounder die de barbecuerevolutie van de laatste 20 jaar heeft aangedreven. Het wordt vaak verwaarloosd en verstoft, maar met dit boek leer je hoe je roken, grillen, en indirect garen met zo’n simpele bol.
Ja, de auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas leren je in dit boek hoe je op kleine ruimtes kan grillen met behulp van een hibachi of een kettlebbq.
Volgens de auteurs van het boek, Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas, is het mogelijk om in alle seizoenen te barbecueën als je hun technieken volgt.
Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!
365 dagen bedenktijd + gratis retour
500+ BBQ's op voorraad
Gratis bezorgd vanaf €60 in NL en BE
Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden
BBQ's op afspraak geleverd
9,2 uit ruim 8000 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
1600m2 beleving in hét BBQ Experience Center!