Onze Culinair Adviseurs hebben stuk voor stuk liefde voor lekker eten. Dat is een gemeenschappelijke deler van ons allemaal, toch? Dit zijn de favorieten van onze jongste chef: Levy!

Levy is op jonge leeftijd al een ambitieuze kok, heeft leerlingen aangestuurd en enthousiast weten te maken voor het vak. Hij is een groot fan van het outdoor leven, motorrijden, sporten en natuurlijk buiten koken!

Fire it up!

Favoriete
BBQ

Koken op open vuur vind ik echt een beleving. Én je kunt er fantastische gerechten op maken met een unieke smaak. Daarom kook ik graag op de Braaimaster en de OFYR.

Bekijk alle OFYR modellen

Mijn favoriete rub

Beste
Smaakmakers

Er zijn veel goede rubs, maar Salt, Pepper, Garlic van Grate Goods is één van mijn favorieten. Samen met Braairub no. 1 en Braairub no. 3.

Bekijk alle rubs

PERFECT VOOR OPEN VUUR

ACCESSOIRE
ESSENTIALS

Ik ben enorm fan van het spit op de kamado. Niet alleen krijg je belachelijk mooie resultaten met dit accessoire, het is ook nog eens heel veelzijdig. Je kunt er bijvoorbeeld een hele eend mee bereiden.

Bekijk deze accessoire

REVERSE SEAR

MIJN SIGNATURE
DISH

Probeer eens een hele kip op het spit: maiskippen met een frisse mango / munt / chili salade. Daar lik je je vingers bij af! Serveer dit gerecht met een fruitbiertje om het af te maken. Bijvoorbeeld De Dienstmeid van De Magistraat.

Bekijk dit recept

SMOKE IT BABY!

FAVORIETE
TECHNIEK

Ik werk graag met pecan rookchunks. Die geven een mooie milde smaak aan je gerecht. Lekker bij kip, varken, rund en kaas.

Meer over koud roken

Join our team! 🔥

Ben jij die culinaire adviseur die iedereen kan voorzien van eerlijk en passend advies? Ben jij die dol enthousiaste workshop chef die van iedereen een barbecue koning kan maken? Ben jij die altijd vrolijke kassamedewerk(st)er die iedereen met een goed gevoel naar huis laat gaan? Of ben jij iemand die altijd voor onze klanten klaar staat en elk probleem maar al te graag voor ze wil oplossen? Check onderstaande vacatures en join team BBQ!

Kijk voor alle openstaande vacatures

Werken bij BBQ Experience Center

Van je hobby je werk maken denk je wellicht, en dat kan ook echt bij ons! Maar ook werken in een dynamische en snelgroeiende omgeving binnen een tof merk zonder dat je al te veel affiniteit met BBQ-producten hebt. Waar jouw talent centraal staat: doen waar jij energie van krijgt. Waar persoonlijke ontwikkeling als belangrijk wordt gezien. Dát is hoe je bij ons werken gaat ervaren. We vertellen je er graag meer over!

Personeel-charlotte

Geschreven door:

Charlotte laat iedereen graag kennis maken met de nieuwste recepten en zet de kennis van onze chefs om naar de tofste artikelen, recepten en tips voor jouw outdoor cooking adventure! Zij heeft een passie voor reizen en experimenteert dan ook graag met internationale recepten op de BBQ.

Bekijk team BBQ