Altijd al een kijkje in de keuken gewild bij onze chefs en wat zij het liefst zelf gebruiken voor hun gerechten? Dit zijn de favorieten van onze Vlaamse chef Wouter!

Wanneer je wel eens in de winkel in België bent geweest, is de kans groot dat je Wouter bent tegengekomen! In zo’n 30 jaar heeft hij zo’n beetje alle stadia van de horeca doorlopen, van traiteur tot aan de gastronomische sterrenkeuken. BBQ is daarin altijd wel een lichtpuntje geweest waarin hij qua bereidingstechnieken out of the box kon denken. Zijn kennis en ervaring zet hij nu maar al te graag om in de BBQ wereld. Spreek hem dus gerust eens aan over jouw favoriete gerecht!

Fire it up!

Favoriete
BBQ

Mijn gerechten maak ik het liefst op de OFYR. Werken met open vuur is ontzettend tof, al mag de Big Green Egg ook zeker niet ontbreken!

Bekijk alle OFYR modellen

Mijn favoriete rub

Beste
Smaakmakers

Mijn favoriete rubs zijn eigenlijk alle rubs van Noskos. Voor rood vlees pak ik het liefst Italian stallion van Angus & Oink, en The Gospel van Meat Church is een rub die iedereen in de keuken moet hebben!

Bekijk alle rubs

PERFECT VOOR OPEN VUUR

ACCESSOIRE
ESSENTIALS

Mijn favoriete en meest gebruikte accessoire voor de OFYR is de Bricknic. Deze gaat dan rechtstreeks in de kolen. Heerlijk om groentebereidingen te maken!

Bekijk deze accessoire

REVERSE SEAR

MIJN SIGNATURE
DISH

Een prachtig stuk rundvlees, het liefst van Freygaard. Ik bereid het volgens de reverse sear-methode in de Big Green Egg, om het daarna af te grillen op de OFYR. Vervolgens geef ik het nog een twist door het te flamberen met rum en af te blussen met koffie.

Meer over reverse sear

SMOKE IT BABY!

FAVORIETE
TECHNIEK

Ik vind het geweldig om met de cold smoke generator aan de slag te gaan. Hierbij zijn de appel en kersen rookhout ook zeker mijn favoriet en ze zijn ook nog eens zeer toegankelijk!

Meer over koud roken

Join our team! 🔥

Ben jij die culinaire adviseur die iedereen kan voorzien van eerlijk en passend advies? Ben jij die dol enthousiaste workshop chef die van iedereen een barbecue koning kan maken? Ben jij die altijd vrolijke kassamedewerk(st)er die iedereen met een goed gevoel naar huis laat gaan? Of ben jij iemand die altijd voor onze klanten klaar staat en elk probleem maar al te graag voor ze wil oplossen? Check onderstaande vacatures en join team BBQ!

Kijk voor alle openstaande vacatures

Personeel-charlotte

Geschreven door:

Charlotte laat iedereen graag kennis maken met de nieuwste recepten en zet de kennis van onze chefs om naar de tofste artikelen, recepten en tips voor jouw outdoor cooking adventure! Zij heeft een passie voor reizen en experimenteert dan ook graag met internationale recepten op de BBQ.

Bekijk team BBQ