Op 23 maart tijdens de award uitreiking van de Shopping Awards werd bekend dat we weer in de prijzen zijn gevallen als ‘Beste tuin webwinkel van Nederland’. Vorig jaar wonnen we hem, helaas kwam de eer dit jaar toe aan een ander merk. We zijn enorm trots dat we tot de top 3 behoren. Dat is wat ons betreft een fantastisch resultaat van het harde werken van het team en uiteraard de support van jullie als onderdeel van onze community!

We doen het voor jou!

We werken iedere dag hard aan onze experience. Met bijvoorbeeld onze klantenservice 2.0, de professionele chefs in de showroom en ons content team wat wekelijks de meest lekkere recepten publiceert, proberen we samen je gerecht naar een hoger niveau te tillen. En met steeds kortere levertijden, hogere voorraadposities en een breder assortiment helpen we je zo snel en goed mogelijk aan het juiste product voor jouw outdoor cooking adventure.

Massaal hebben jullie gestemd

Daar zijn we dan ontzettend blij mee! Naast de nodige stemmen hebben we tal van leuke berichten gehad ter support, deze zijn dan ook gretig intern gedeeld. Want we doen het uiteindelijk samen. Waarom wij jou stem hebben verdiend?

🔥 Dagelijks hebben onze warehouse helden maarliefst 700 kg houtskool in handen en pakken ze honderden bestellingen in zodat jij lekker op tijd kunt grillen!
🔥 Onze collega’s van klantenservice zitten 7 dagen per week klaar voor al je vragen. Niet alleen over bestellingen, maar ook over de gerechten die je kunt maken. Een chef als hulplijn is bij ons altijd dichtbij!
🔥 Bij ons tref je geen verkopers, maar echte horeca chefs. Ze geven al hun kennis prijs in onze workshops en ze staan voor je klaar in de showroom om jou te helpen een tof gerecht te maken. Dat doen we niet alleen in Nederland, maar ook in Leuven bij onze tweede vestiging!
🔥 Onze marketing ninja’s zorgen ervoor dat jij beschikt over de kennis van onze chefs door de recepten op onze website, video’s en toffe artikelen. Ook zorgen zij ervoor dat de website iedere dag een stukje beter wordt. Dat doen we op basis van jouw input via het klantenpanel: wij gaan aan de slag met wat jij belangrijk vindt!
🔥 Dankzij de inspanningen van al onze teams zijn we in staat geweest om het afgelopen jaar Team BBQ te laten groeien tot 45 collega’s!

Dit alles doen we maar met één doel: we willen jou iedere dag helpen met jouw outdoor cooking adventure!

Dé award voor de beste webwinkels

De Shopping Awards Publieksprijzen worden uitgereikt in 14 categorieën en 36 subcategorieën. Alle deelnemende webwinkels zijn in maart 2022 beoordeeld door meer dan 100.000 stemmende consumenten. Dit jaar hebben meer dan 750 experts, ondernemers en collega’s uit de branche de inzendingen beoordeeld. De scores van consumenten en experts zijn volgens het Songfestival-principe bij elkaar gebracht door de Vote Company.

Thuiswinkel waarborg

De Shopping Awards worden georganiseerd vanuit Thuiswinkel.org. Thuiswinkel Waarborg is hét kwaliteitskeurmerk voor online winkelen. Inmiddels hebben meer dan 2.200 webwinkels zich aangesloten, waaronder bekende partijen zoals bol.com, Coolblue en Wehkamp. Ook wij zijn aangesloten en gecertificeerd. Je kunt erop rekenen dat webshops met het Thuiswinkel Waarborg veilige shops zijn die eerlijk handelen. Ze voldoen aan strenge eisen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Daarom wordt het keurmerk tevens door de Consumentenbond ondersteund.

 

Geschreven door:

Bekijk team BBQ