We zijn heel blij met onze partner Klarna, want nu kunnen we jou bij het afrekenen nieuwe betaalopties aanbieden. Veilig en eenvoudig ontvang je de spullen die je graag wilt, wannéér je maar wilt. Met Klarna is het als Nederlandse of Belgische klant mogelijk om je aankoop later of in 3 termijnen te betalen.

Zo gaat ‘t in z’n werk:

Stap 1
Leg je spullen in de winkelwagen en kies “Klarna” bij het afrekenen.
Stap 2
Vul een paar persoonlijke gegevens in en je weet meteen of het door kan gaan.
Stap 3
Van Klarna krijg je een bevestiging en reminders zodra je een termijn moet betalen. Deze ontvang je per e-mail of nog beter – als je deze download – via de Klarna App.
Stap 4
Met één klik rond je al je toekomstige Klarna-aankopen af.

Flexibele betalingsopties via Klarna

Betaal later: Ontvang je aankopen eerst thuis. Betaal het volledige bedrag binnen 30 dagen na verzending aan Klarna. Vooruitbetalen is niet nodig. Deze optie kost eenmalig 2,5% van je aankoopbedrag.

Gespreid betalen: Bij het afrekenen wordt een korte check gedaan op je gegevens en krijg je direct een akkoord om in 3 termijnen te betalen. Je ontvangt je aankoop eerst thuis en gaat tot betaling over aan Klarna op basis van de afspraken. Deze optie kost eenmalig 3% van je aankoopbedrag.

Over Klarna

Ons ultieme doel is om de beste shopbeleving van de wereld te creëren. Ons uitgangspunt is dat betalingen meer moeten zijn dan een transactie. Daarom zijn onze betaalmogelijkheden eropuit om jou meer ontspanning, tijd en controle te geven, zodat jij op andere dingen kan focussen.

  • 90 miljoen shoppers maken gebruik van Klarna. De dagelijkse 1 miljoen transacties illustreren de waarde die consumenten aan onze betaalmogelijkheden hechten.
  • Wereldwijd werken we samen met 250 duizend webwinkels. Of het nu grote of kleine shops zijn, merken kiezen voor een samenwerking met Klarna om een moeiteloze shopbeleving te bieden aan hun klanten.
  • Al 15 jaar maken we betalingen mogelijk. Altijd met dezelfde filosofie in ons achterhoofd – de smooothste shopbeleving van de wereld creëren.

Veilig en betrouwbaar

Met Klarna zit je altijd goed: dat is keurig geregeld in Klarna’s kopersbeschermingsbeleid. Je gegevens worden strikt beveiligd: aankopen door onbevoegden worden voorkomen.

Joey Buys

Geschreven door:

Geniet van het leven, dáár hoort BBQ bij! Als eigenaar van het BBQ Experience Center gaat hij maar al te graag in gesprek met je, want kennis delen, dat is waar hij het bedrijf ooit voor in het leven heeft geroepen.

Bekijk team BBQ