Wat zijn wij trots op ons team! Wij zijn namelijk genomineerd voor een Shopping Award als beste webwinkel in de categorie tuin! Wij willen jullie heel erg bedanken voor het stemmen! Samen met nog 2 andere finalisten zal het spannend zijn tot het laatste moment. Het is nu aan de jury. Op 23 maart zullen Joey en Boy zich weer in de smoking hijsen voor het Shopping Awards Gala waar de winnaar bekend gemaakt zal worden. Spannend!

Trots op ons team

Vorig jaar wonnen we ‘m. Dat we nu opnieuw genomineerd zijn is voor ons het bewijs dat jullie ons concept, waarin we verder gaan dan verkoop van een product, weten te waarderen. Met bijvoorbeeld onze klantenservice 2.0, de professionele chefs in de showroom en ons content team wat wekelijks de meest lekkere recepten publiceert proberen we samen je gerecht naar een hoger niveau te tillen. En met steeds kortere levertijden, hogere voorraadposities en een breder assortiment helpen we je zo snel en goed mogelijk aan het juiste product voor jouw outdoor cooking adventure.

De nominatie komt tot stand door een deel stemmen vanuit de consument en door een boordeling door vakmensen. Naast de consument hebben zo’n 750 vakexperts, ondernemers en e-commerce specialisten hun oordeel gegeven. Het is nu wachten op 23 maart op het eindoordeel van de jury. Dat we bij de laatste 3 zitten is al een fantastische prestatie van het gehele team, uiteraard zijn we benieuwd of we goud mee naar huis mogen nemen!

Massaal hebben jullie gestemd

Daar zijn we dan ontzettend blij mee! Naast de nodige stemmen hebben we tal van leuke berichten gehad ter support, deze zijn dan ook gretig intern gedeeld. Want we doen het uiteindelijk samen. Waarom wij jou stem hebben verdiend?

🔥 Dagelijks hebben onze warehouse helden maarliefst 700 kg houtskool in handen en pakken ze honderden bestellingen in zodat jij lekker op tijd kunt grillen!
🔥 Onze collega’s van klantenservice zitten 7 dagen per week klaar voor al je vragen. Niet alleen over bestellingen, maar ook over de gerechten die je kunt maken. Een chef als hulplijn is bij ons altijd dichtbij!
🔥 Bij ons tref je geen verkopers, maar echte horeca chefs. Ze geven al hun kennis prijs in onze workshops en ze staan voor je klaar in de showroom om jou te helpen een tof gerecht te maken. Dat doen we niet alleen in Nederland, maar ook in Leuven bij onze tweede vestiging!
🔥 Onze marketing ninja’s zorgen ervoor dat jij beschikt over de kennis van onze chefs door de recepten op onze website, video’s en toffe artikelen. Ook zorgen zij ervoor dat de website iedere dag een stukje beter wordt. Dat doen we op basis van jouw input via het klantenpanel: wij gaan aan de slag met wat jij belangrijk vindt!
🔥 Dankzij de inspanningen van al onze teams zijn we in staat geweest om het afgelopen jaar Team BBQ te laten groeien tot 45 collega’s!

Dit alles doen we maar met één doel: we willen jou iedere dag helpen met jouw outdoor cooking adventure!

BBQ Experience Center, dé beste tuin webwinkel van 2022

Tijdens een spannende uitreiking vorig jaar, zijn Joey en Boy in een strakke smoking gestoken en kwam het hoge woord eruit: BBQ Experience Center is dé webwinkel van het jaar in de categorie tuin 2022!

Met gezonde spanning reden we naar Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Gestoken in een strakke smoking, helemaal klaar voor de speciale gala avond samen met andere genomineerden. Eerlijk, de prijs kwam onverwacht. Wat een eer, wat een prestatie! Enorm tof dat het concept waar we met het volledige team zo hard aan werken gewaardeerd wordt. Een shopping award voelt ook een beetje gek, shopping is namelijk voor ons een middel om ons doel te bereiken. Het doel is en blijft jou helpen met je outdoor cooking adventure!

Dé award voor de beste webwinkels

De Shopping Awards Publieksprijzen worden uitgereikt in 14 categorieën en 36 subcategorieën. Alle deelnemende webwinkels zijn in maart 2022 beoordeeld door meer dan 100.000 stemmende consumenten. Dit jaar hebben meer dan 750 experts, ondernemers en collega’s uit de branche de inzendingen beoordeeld. De scores van consumenten en experts zijn volgens het Songfestival-principe bij elkaar gebracht door de Vote Company.

Thuiswinkel waarborg

De Shopping Awards worden georganiseerd vanuit Thuiswinkel.org. Thuiswinkel Waarborg is hét kwaliteitskeurmerk voor online winkelen. Inmiddels hebben meer dan 2.200 webwinkels zich aangesloten, waaronder bekende partijen zoals bol.com, Coolblue en Wehkamp. Ook wij zijn aangesloten en gecertificeerd. Je kunt erop rekenen dat webshops met het Thuiswinkel Waarborg veilige shops zijn die eerlijk handelen. Ze voldoen aan strenge eisen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Daarom wordt het keurmerk tevens door de Consumentenbond ondersteund.

Joey Buys

Geschreven door:

Geniet van het leven, dáár hoort BBQ bij! Als eigenaar van het BBQ Experience Center gaat hij maar al te graag in gesprek met je, want kennis delen, dat is waar hij het bedrijf ooit voor in het leven heeft geroepen.

Bekijk team BBQ