Download preview het ultieme open vuur- en braaiboek

De lekkerste op houtvuur gemaakte gerechten

In deze preview vindt je een aantal pagina’s uit het boek terug zodat je een goed beeld kunt vormen van het volledige boek van 224 pagina’s en de 60 recepten. De preview is je aangeboden door BBQ Experience Center, dé BBQ speciaalzaak met alles op het gebied van outdoor cooking. Je kunt er terecht voor goed advies, workshops, producten recepten, evenementen.

Download gratis

Yes, stuur mij gratis de PDF preview van Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek met o.a. 9 toffe recepten en de beste recepten & tips direct naar mijn inbox!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je het boek direct aanschaffen? Dat kan in de webshop. Harry Havinga en Jeroen Hazebroek hebben samen meer dan 60 jaar ervaring. Ze leren je in dit boek fikkie stoken in een gat in de grond, boven een vuurschaal, met een braai en op een vuurring. Terug naar de basis! De veelzijdigheid van spiezen, gietijzeren pannen en roosters komt aan bod in dit boek. En daarmee kun je maarliefst 60 gevarieerde recepten maken!

Cover Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek_3D

Laatste recepten & tips

Bekijk alles
Zalm-op-cederhout-recept-vis

Zalm op cederhout

Met zoetzure groenten

Paella-recept-thomas-11

Spaanse paella

Brengt je rechtstreeks naar Spanje☀️

Stel je vraag aan ons