Dit is jouw kans om met Big Green Egg mee op reis te gaan naar Fins Lapland! Het noorderlicht zien, een husky sleigh ride, ijsvissen en je vangst zelf bereiden op de Big Green Egg. Lees hier hoe je kans maakt op dit exclusieve vierdaagse avontuur in de sneeuw.

This is your dream come true. Een exclusieve kans om met Big Green Egg mee op reis te gaan naar Fins Lapland van 19 tot en met 22 januari 2023. Als je tenminste 250 euro uitgeeft aan Big Green Egg-producten, maak je kans op een vierdaags avontuur in de sneeuw voor jou en je geliefde. Het Noorderlicht zien, een husky sleigh ride, ijsvissen en je vangst zelf bereiden op de Big Green Egg. Genieten van een diner van Michelin-sterrenchef Sasu Laukkonen, koken in de sneeuw, genieten van heerlijk eten bij het kampvuur… Exclusief voor jou en 100 andere happy EGG-fans.

Je verblijft in de privé-accommodatie van het Apukka Resort in Finland en we kijken er naar uit je te verwelkomen!


How does it work?

Besteed tussen 3 september en 27 november 2022 voor tenminste 250 euro aan Big Green Egg-producten bij ons. Ga naar thevoyage.biggreenegg.eu en upload daar de kassabon van je aankoop. Vergeet niet je gegevens in te vullen zodat Big Green Egg contact met je kan opnemen. Dit doen ze op 6 december.


The Voyage 2022

Eind vorig jaar organiseerde Big Green Egg een wel erg bijzondere wedstrijd: The Voyage. Maar liefst 100 gepassioneerde EGGers mochten op het vliegtuig richting Fins Lapland stappen. Dat avontuur in het hoge noorden was zo’n doorslaand succes dat ze besloten hebben er ook dit jaar op uit te trekken.

Joey Buys

Geschreven door:

Geniet van het leven, dáár hoort BBQ bij! Als eigenaar van het BBQ Experience Center gaat hij maar al te graag in gesprek met je, want kennis delen, dat is waar hij het bedrijf ooit voor in het leven heeft geroepen.

Bekijk team BBQ