Tijdens de ‘Week van de Smaak’ op 4 november toveren we de historische melkfabriek Vitalac in Herent 🇧🇪 om tot jouw eigen ‘Little Italy’. De geuren van versgebakken pizza vermengen zich met de melodieën van Italiaanse muziek. Laat je verleiden en ontdek samen met gerenommeerde Italiaanse chefs hoe het échte Italië smaakt. Neem plaats aan onze uitgestrekte Italiaanse tafel en laat je verleiden door de heerlijkheden die we opdienen. Ontdek samen met Italiaanse chefs hoe het échte Italië smaakt!

Ciao

Bello

Pizzaiolo Luca Fabozzi deelt de geheimen achter de perfect Napolitaanse pizza. Onze chef Tomaso demonstreert hoe je de meest smaakvolle porchetta klaarmaakt en la signora Annet, bekend van ‘Italia con gusto e amore’, neemt je mee op een zintuiglijke reis doorheen regio’s en laat je proeven van de delicatessen die zij kon ontdekken. Wil je weten hoe je de lekkerste ravioli maakt? Tijdens de masterclass zal 𝗣𝗮𝗺𝗲𝗹𝗮 𝗱𝗲 𝗚𝗲𝘂𝘀 van @kokenmetpam je uitleggen hoe de perfecte ravioli maakt. Om de ervaring compleet te maken, leer je hoe je de lekkerste verse pasta maakt en introduceert Coffee Crusader je in de kunst van een heerlijke cappuccino bereiden op open vuur. 

Bestel hier je ticket 

Muziek, sfeer en

culinaire verwennerij

Laat je meevoeren op de betoverende klanken van de live band La Bella Addormentata, alsof je op een zonovergoten piazza in een pittoresk Italiaans dorpje bent. Maar geen feest is compleet zonder een culinair spektakel, toch?

Kom proeven van het bijzondere Altamura brood. Verwacht fluweelzachte lardo di Colonnata, pittige ‘nduja, exclusieve bottarga, verfijnde crema tartufo, vitello tartufato, pecorino, prosciutto di Norcia, ambachtelijke pasta, pizza dat een kunstwerk op zich is, sappige porchetta, boterzachte arrosticini, frisse caponata, dolce kamado tiramisu… Mamma mia! Do we need to say more?

Dit is je kans om je onder te dompelen in de magische wereld van ‘La bella Italia’!

Exclusiviteit en

comfort

Dit is een unieke ervaring, en de tickets zijn beperkt! Geniet je van een all-inclusive, persoonlijke en interactieve belevenis tijdens een authentiek Italiaans 6-gangenmenu met bijpassende wijnen. Daarnaast neem je ook nog eens leuke souvenirs en onvergetelijke herinneringen mee naar huis.

Wil je verzekerd zijn van een plek? Aarzel niet en wordt nu onze Italië VIP! Klik hier om je in te schrijven, weer er snel bij want er zijn slechts 100 tickets beschikbaar!

Bestel hier je ticket 

Programma

Ervaar de smaak van authentiek Italië met een heerlijk 6-gangenmenu met bijpassende wijnen. Tijdens dit evenement nemen de chefs je mee op een culinaire reis door Italië

  • Proef, als een echte Italiaan, aan een lange tafel een authentiek Italiaans 6-gangenmenu met bijpassende wijn.
  • Pizzaiolo Luca Fabozzi demonstreert hoe je de perfecte Napolitaanse pizza maakt.
  • Pamela de Geus van ‘Koken met Pam’, neemt je mee in de bereiding van de perfecte ravioli.
  • La signora Annet, bekend van ‘Italia con gusto e amore’, neemt je mee op een zintuiglijke reis door verschillende regio’s en laat je proeven van de delicatessen die zij heeft kunnen ontdekken.
  • Thomas laat in een masterclass zien hoe je de meest heerlijke porchetta bereidt.
  • La Bella Addormentata brengt je met prachtige muziek in de Italiaanse sferen
  • Zin in echte Italiaanse gin? Dat kan! Onze cocktailmaker bereidt de lekkerste Italiaanse Gin Malfy.
  • Cappuccino bereiden op open vuur? Jazeker! Wij geven een live demonstratie hoe je cappuccino bereidt op open vuur.
  • Sluit af met een goodiebag

Kortom, een dag waarin je jezelf echt even in Italië waant en je samen met  gepassioneerde chefs het ware Italië proeft.

Italie-evenement-bbq-annet

Tijd en

locatie

Datum: 4 november 2023
Tijden: 13:00 – 17:00
Locatie: BBQ Experience Center, Pastorijstraat 7, Herent 🇧🇪
Parkeren: gratis & nabij de Vitalac site
Toegang: €99,50 per persoon

Deelnemende

merken

Elvea, Casabase, Di Gesù, Smeralda s.r.l, Sunalle, ‘nduja San Donato s.r.l., Giannarelli, Patrizi s.r.l. Alfa Forni, Malfi Gin, OFYR,  Coffeee Crusader

Geschreven door:

Door en door BBQ is een goede omschrijving voor Andres. Voordat hij de rol van vestigingsmanager op zich nam was hij actief in BBQ catering en als demochef voor BBQ merken. De kennis die hij heeft deelt hij maar al te graag in de showroom of tijdens een van de workshops in Leuven.

Bekijk team BBQ