We zijn genomineerd voor een Shopping Award als beste webwinkel van Nederland in de categorie tuin!

Samen met nog 2 andere finalisten zal het spannend zijn tot het laatste moment. Het is nu aan de jury. Op 7 juni zal de winnaar tijdens het Shopping Awards Gala bekend worden. Spannend!

Trots op de nominatie

Dat we genomineerd zijn, is voor ons het bewijs dat jullie ons concept, waarin we verder gaan dan verkoop van een product, weten te waarderen. Met bijvoorbeeld onze klantenservice 2.0, de professionele chefs in de showroom en ons content team wat wekelijks de meest lekkere recepten publiceert proberen we samen je gerecht naar een hoger niveau te tillen. En met steeds kortere levertijden, hogere voorraadposities en een breder assortiment helpen we je zo snel en goed mogelijk aan het juiste product voor jouw outdoor cooking adventure.

Teamprestatie

De nominatie komt tot stand door een deel stemmen vanuit de consument en door een boordeling door vakmensen. Naast de consument hebben zo’n 750 vakexperts, ondernemers en e-commerce specialisten hun oordeel gegeven. Het is nu wachten op 7 juni op het eindoordeel van de jury. Dat we bij de laatste 3 zitten is al een fantastische prestatie van het gehele team, uiteraard zijn we benieuwd of we goud mee naar huis mogen nemen!

Dé award voor de beste webwinkels

De Shopping Awards Publieksprijzen worden uitgereikt in 14 categorieën en 36 subcategorieën. Alle deelnemende webwinkels zijn in maart 2022 beoordeeld door meer dan 100.000 stemmende consumenten. Dit jaar hebben meer dan 750 experts, ondernemers en collega’s uit de branche de inzendingen beoordeeld. De scores van consumenten en experts zijn volgens het Songfestival-principe bij elkaar gebracht door de Vote Company.

Thuiswinkel waarborg

De Shopping Awards worden georganiseerd vanuit Thuiswinkel.org. Thuiswinkel Waarborg is hét kwaliteitskeurmerk voor online winkelen. Inmiddels hebben meer dan 2.200 webwinkels zich aangesloten, waaronder bekende partijen zoals bol.com, Coolblue en Wehkamp. Ook wij zijn aangesloten en gecertificeerd. Je kunt erop rekenen dat webshops met het Thuiswinkel Waarborg veilige shops zijn die eerlijk handelen. Ze voldoen aan strenge eisen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Daarom wordt het keurmerk tevens door de Consumentenbond ondersteund.

Joey Buys

Geschreven door:

Geniet van het leven, dáár hoort BBQ bij! Als eigenaar van het BBQ Experience Center gaat hij maar al te graag in gesprek met je, want kennis delen, dat is waar hij het bedrijf ooit voor in het leven heeft geroepen.

Bekijk team BBQ