Onze workshops zijn enorm populair, deze maanden hadden we er zo'n 6 per week gepland op allerlei niveau’s en verschillende onderwerpen. Super jammer dat ze geen doorgang kunnen vinden. Want onze kennis delen is het liefste wat we doen! Daarom gaan we op 26 april om 14u de workshop volledig digitaal geven! Je mag gratis meekijken én meedoen met chefs Zowie en Joey, ze gaan je helemaal meenemen in de basis van de kamado. Heb je vragen? Stel ze tijdens de video livestream en we behandelden ze direct!

NIEUWE LIVESTREAMS IN 2021

In 2020 waren de livestreams met 300.000 kijkers een groot succes. De livestreams kun je door middel van onderstaande informatie terug kijken. Op 12 mei 2021 starten we weer met een groot aantal livestreams – iedere woensdag om 20:00. Je kunt je hiervoor registreren via deze pagina. Tot dan!

WAT GAAN WE DOEN?

  • Kamado basis: werking, temperatuur beheersing, aansteken, ..
  • Verschillen tussen de meest populaire kamado merken
  • Verdere theorie: kerntemperatuur, roken, brandstof, accessoires, ..
  • We gaan 5 leuke gerechten bereiden; afwisseling tussen vlees, vis en groenten. De recepten hiervan krijg je nagestuurd.
  • Verschillende technieken: pizza techniek, grillen, (in)direct, slowcooken, roken en bakken.

Wij streamen live vanuit onze workshop ruimte waar we allerlei kamado’s bij de hand hebben zoals Big Green Egg, Kamado Joe en Bastard. Niet alleen handig wanneer je van plan bent om een kamado aan te schaffen, maar zeker ook als opfrissing van je kennis om het seizoen lekker te starten!

De workshopruimte wordt omgebouwd tot TV studio met meerdere professionele camera’s en bemensing, we gaan er weer iets moois van maken!

Normaal kost deze workshop € 75 bij ons (de volledige versie a 5 uur en 5 gerechten). Nu kun je helemaal gratis meekijken! Schrijf je sowieso in want de opname én recepten krijg je achteraf automatisch toegestuurd zodat je thuis lekker aan de slag kunt. Dus ook wanneer je niet kunt op 26 april, echt inschrijven!

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Gratis inschrijven kan per direct via onderstaand formulier
  • Vooraf krijg je per e-mail de link naar de livestream omgeving.
  • Te bekijken via iedere browser (geen aparte app nodig).
  • Zondag 26 april vanaf 14u. De livestream zal ongeveer 2 uur duren.
  • Je krijgt de opname en recepten automatisch nagestuurd.

STUUR MIJ DE RECEPTEN EN TERUGKIJK LINK

De workshop is helaas al geweest, maar we sturen je graag de terugkijk link voor de volledige livestream én een leuk receptenboekje van de recepten die we in de workshop hebben gemaakt.

Joey Buys

Geschreven door:

Geniet van het leven, dáár hoort BBQ bij! Als eigenaar van het BBQ Experience Center gaat hij maar al te graag in gesprek met je, want kennis delen, dat is waar hij het bedrijf ooit voor in het leven heeft geroepen.

Bekijk team BBQ