OFYR is dé nieuwe manier van outdoor koken & grillen. Het brengt mensen samen in de achtertuin: je gaat samen aan de slag op de OFYR of kookt voor het gezin of gezelschap. Het unieke design maakt het tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel en design object in de tuin.

Wil je alle mogelijkheden ontdekken, kom dan naar het BBQ Experience Center op 12 september! We hebben een OFYR weekend gepland met de volgende activiteiten:

  • Zaterdag OFYR demonstraties & bites (van 11u tot 16u) door een van onze chefs.
  • Zaterdag gehele dag uitleg over de werking van de OFYR en mogelijkheden in het assortiment.
  • Zowel op zaterdag als zondag een uitgebreide OFYR workshop (5 uur). Indien de workshop vol zit kun je altijd even vanaf de zijlijn meekijken in de keuken ?
  • Op zondag zijn er 4 plaatsen beschikbaar gekomen bij de workshop! Reserveer nu je plaats bij de workshop

OVER OFYR

De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak. In het midden maak je een vuurbron van houtblokken die de plaat en andere accessoires verwarmen. Je bent aan het koken op de schoonheid van open vuur. Ben je klaar stook je het vuur extra hoog op en heb je een sfeervolle haard in de tuin. Hierom is de OFYR niet enkel voor in de zomer: ook uitermate geschikt voor de koudere maanden.

De OFYR ziet er prachtig uit en is een bijzondere en sfeervolle manier om te koken in het bijzijn van je gasten. Of je nu eieren bakt, groenten langzaam kookt of een malse biefstuk grilt, met de OFYR ontdek je een compleet nieuwe wereld vol mogelijkheden voor buiten koken.

Joey Buys

Geschreven door:

Geniet van het leven, dáár hoort BBQ bij! Als eigenaar van het BBQ Experience Center gaat hij maar al te graag in gesprek met je, want kennis delen, dat is waar hij het bedrijf ooit voor in het leven heeft geroepen.

Bekijk team BBQ