Wijn & BBQ gaat ontzettend goed samen. Dat zal voor jou geen verrassing zijn. Hierom organiseren we samen met Winebizz op donderdag 19 september een wijn, spijs & braai evenement!

Proef het assortiment van Oldenburg Vineyards

Oldenburg Vineyards is wellicht de mooiste wijngaard van Zuid-Afrika. De ligging in het uiterste Oosten van Stellenbosch, in de Banghoek, maakt dat het hier enkele graden koeler is dan elders in Stellenbosch. Dit komt het fruit ten goede en krijgen we hierdoor wijn met meer elegantie en finesse. We proeven met Nic van Aarde het hele assortiment, chenin blanc, chardonnay, viognier, cabernet sauvignon, cabernet franc, syrah, merlot, grenache en de 3 premium blends!

Unieke kans: ontmoet winemaker Nic van Aarde

Nic komt speciaal over uit Zuid Afrika om zijn passie te delen met ons. Nic neemt je mee in zijn belevingswereld en laat zijn topwijnen proeven. In de regio van Stellenbosch heeft hij bij verschillende toonaangevende wijngaarden gewerkt en is nu master winemaker bij Oldenburg. Zijn passie is het verkennen van de uitersten van de wijngaard, wijncultuur en wijnbereidingstechnieken.

Spijs combinaties

Wat is nu bij deze prachtige Zuid Afrikaanse wijnen een betere culinaire invulling dan het bereiden van de spijs combinaties op de Zuid Afrikaanse braai / open vuur? Geen denken we! Daarom serveren we 6 mooie spijs gerechtjes die gepaird worden met de verschillende wijnen. Mooie, uitgesproken smaken die passen bij het fantastische wijn spectrum van Oldenburg.

Praktische informatie

  • Kosten zijn € 65,00 per persoon. Tickets dienen vooraf gekocht te worden. Inschrijving sluit op 14 september.
  • Tickets kunnen gekocht worden via https://www.bbqexperiencecenter.nl/product/wijn-spijs-braai-evenement-19-september-2019/
  • Datum evenement: 19 september 19:00 – 22:00
  • De prijs is inclusief wijnproeverij, tafelwater en 6 gangen spijs.
  • Wijn voor thuis kan ter plaatse aangekocht worden (verzorging door Winebizz)
  • Locatie: BBQ Experience Center, Badhuisstraat 18 Roosendaal. Parkeren kan gratis voor de deur.
  • Organisatie: Winebizz (contact John de Nijs) samen met BBQ Experience Center
Joey Buys

Geschreven door:

Geniet van het leven, dáár hoort BBQ bij! Als eigenaar van het BBQ Experience Center gaat hij maar al te graag in gesprek met je, want kennis delen, dat is waar hij het bedrijf ooit voor in het leven heeft geroepen.

Bekijk team BBQ